Dragon Quest Builders 2 details

Dragon Quest Builders 2 details

Square Enix heeft de officiële site van Dragon Quest Builders 2 online gegooid, waarbij veel nieuwe informatie naar voren kwamen.

De game zal in Japan de volledige titel van Dragon Quest Builders 2: The God of Destruction Malroth and the Vacant Island gaan dragen. Een hele mond vol!

Multiplayer voor tot wel vier spelers is bevestigd, maar in welke vorm is nog onbekend. Wel weten we dat alle spelers een exemplaar van de game moeten bezitten.

Over Dragon Quest Builders 2

In de game ben jij de Builder, een bouwer met de wonderbaarlijke kracht om te knutselen. Er wordt gezegd dat de voorouder van zijn voorouders voorouder een legendarische bouwer was, die ooit de wereld heeft bevrijd van de duisternis.

De protagonist is echter nog maar een beginnende bouwer en zal daarom veel vertrouwen op het “Bouwersboek”. Net als in het eerste deel is het mogelijk om een mannelijk of vrouwelijk personage te spelen.

Dragon Quest Builders 2 is een block-making RPG waar je zowel kunt genieten van een groot avontuur als het bouwen in een sandbox-achtige wereld. Door onderdelen van de wereld te breken krijg je blokken die gebruikt kunnen worden om gereedschappen, gebouwen en faciliteiten te bouwen. Door je bouwvaardigheden te verbeteren, zal de hoofdrolspeler sterker worden en zal het bereik dat hij of zij kan verkennen groter worden.

Je kunt je avontuur comfortabeler maken door faciliteiten zoals slaapkamers en eetzalen te creëren. Je kunt ook waardevolle materialen krijgen door monsters te verslaan

In het begin van het verhaal spoelt de hoofdrolspeler aan op het “Vacant Island”. Dit eiland, waar momenteel bijna niets te vinden is, zal de basis van je avontuur zijn. Het is nu aan de Builder om het eiland weer op te bouwen. Het is echter nog een mysterie hoe de hoofdrolspeler op dit onbewoond eiland terecht is gekomen. 

Over  The God of Destruction Malroth and the Vacant Island

De ondertitel van Dragon Quest Builders 2 bevat een verrassende naam, namelijk “God of Destruction Malroth”. Deze kwaadaardige god verscheen voor het eerst in Dragon Quest II:  Luminaries of the Legendary Line als eindbaas. Volgens de officiële site zal Malroth een speciale rol in het verhaal gaan vervullen.

Ad