Dragon Quest Treasures – Gevechtsdetails

Dragon Quest Treasures – Gevechtsdetails

Voor Dragon Quest Treasures heeft Square Enix meer informatie vrijgegeven, deze keer gericht op gevechten en gevechten.

De details omvatten onder andere onderwerpen als commando’s, Dragon Daggers en katapulten, Monster Medley, medailles, Dagger Gauge en Wild Side.

Over Dragon Quest Treasures

Sla je vijanden neer samen met monsters

Op de drijvende eilanden van Draconia, waar monsters vrij rondlopen, zoeken Erik en Mia naar schatten in Dragon Quest Treasures. Sommigen van hen zijn vijandig en zullen Erik en Mia op elk moment aanvallen. Gelukkig hebben de broers en zussen een groep betrouwbare monstervrienden die hen kan verdedigen tegen elke aanval.

Er zijn maximaal drie monsters uit de groep van Erik en Mia beschikbaar om mee te gaan op hun excursies.

Gebruik je monstervrienden om vijanden af ​​te weren! Een druk op de knop is voldoende om aan te vallen en te voorkomen dat je wordt aangevallen.

Vecht is niets om bang voor te zijn als je monsters aan je zijde hebt!

Hoewel schijnbaar eenvoudig, gaat de actie snel! Je AI-gestuurde monsters zullen een tegenstander in de strijd zo goed mogelijk het hoofd bieden als je ze alleen benadert. Je bent vrij om van de gevechten te genieten, aangezien er geen uitdagende besturing is.

Als je op zoek bent naar een schat en een vijandig wezen vindt je, dan zal het meteen aanvallen!

Laat het conflict beginnen! Je monsters zullen de strategie kiezen die hen zal helpen de strijd te winnen.

Als je slaagt, krijg je ervaringspunten, valuta en zelfs uitrusting als beloning! Met de hulp van hun Drakendolken en katapulten kunnen Erik en Mia deelnemen aan de strijd, of ze kunnen toekijken terwijl hun monsters worstelen.

Klim onopgemerkt op je tegenstander af om een ​​stiekeme aanval uit te voeren die een hoop schade aanricht.

Je kunt je monsters zelfs laten vechten terwijl je je concentreert op het vinden van verborgen rijkdom.

Dat is een bevel: als je op speleologie bent, mag je je monsters een van de twee commando’s geven. Schreeuw “Verzamel rond!” en ze zullen naar je toe rennen; huilen “Ga, ga, ga!” en ze zullen op zoek gaan naar vijanden in de buurt om deel te nemen aan de strijd.

Je hebt katapulten en drakendolken tot je beschikking

Met het gebruik van hun drakendolken en katapulten kunnen Erik en Mia hun bondgenoten helpen in de strijd. Beide kunnen worden gebruikt om vijanden aan te vallen en vrienden te helpen; terwijl de katapulten een verscheidenheid aan waardevolle hulp bieden, hebben de dolken helende eigenschappen.

Val wezens aan met de Dragon Daggers of gebruik ze om kratten en potten open te breken.

Erik en Mia kunnen de magie in hun dolken gebruiken om zichzelf te genezen als ze gewond raken.

Gebruik de katapult om tegenstanders die buiten bereik zijn te snipen. Pellets kunnen worden verkregen via de werkplaats van Axel of worden ontdekt in kisten.

Sommige pellets zullen je teamgenoten genezen, terwijl andere ze versterken. De katapult kan zelfs worden gebruikt terwijl je beweegt!

Veel tegenstanders zijn kwetsbaar voor bepaalde elementen, zoals vuur, of vormen van fysiek letsel. Al deze zwakke punten kunnen gemakkelijk worden misbruikt met de juiste pellet!

Rekruteringsactie: gebruik een kogel van een vriend om een ​​tegenstander te doden, zodat de kans groter wordt dat hij zich bij je bende wil voegen. Omdat je nooit weet welk sterk monster je de volgende keer tegenkomt, moet je er altijd een paar bij de hand hebben!

Gebruik een monstermedley om grote schade aan te richten.

Erik, Mia en hun monsterlijke handlangers zullen een Monster Medley ontketenen als ze erin slagen hun slagen strategisch aan elkaar te koppelen. Ga voor nog meer schade door met de combinatie!

Elk monster heeft drie of vier afzonderlijke vaardigheden. Zelfs onder monsters van dezelfde soort hebben ze elk een unieke set vaardigheden, en de hoeveelheid van elke vaardigheid kan variëren.

Je monsters zijn meer dan in staat om de juiste vaardigheid voor de omstandigheden te selecteren, of het nu gaat om het bevechten van een rivaal of het helpen van een vriend.

Erik, Mia en hun vrienden kunnen hun aanvallen combineren tot een krachtige Monster Medley als ze ze goed timen.

Combineer veel aanvallen en vaardigheden om enorme hoeveelheden schade aan te richten!

Erik en Mia krijgen tijdens hun reizen medailles met monsterthema’s, die ze kunnen dragen om eigenschappen zoals aanvalskracht en behendigheid te vergroten. Houd sommigen in de gaten, want ze kunnen verborgen zijn in kisten of door vijanden worden gedropt.

Verhoog het niveau van je groep om extra medailles uit te rusten. Elke medaille heeft een unieke impact en kan worden gevonden in een van de vier graden: regenboog, brons, zilver of goud.

Vuur de draak op je vijanden

Erik en Mia’s Dagger Gauge laadt met elke slag die ze aan de oppositie leveren. Ze zullen in staat zijn om de draak los te laten en een zeer uitzonderlijke techniek te gebruiken – een unieke superaanval – zodra de meter vol is. Deze set-piece-vaardigheden zijn niet alleen geweldig om te zien, maar ze kunnen ook een hoop schade aanrichten.

Onder de foto’s van Erik en Mia staat een dolkmeter die voor maximaal drie keer kan worden opgeladen. Eén lading van de Dagger Gauge wordt verbruikt wanneer de draak voor het eerst wordt losgelaten of wanneer Erik en Mia hun Wild Side-kracht gebruiken (zie afbeelding rechts).

Meteoric Rise, een superaanval die wordt gebruikt door slijm, richt een hoop schade aan aan alle tegenstanders in het gebied.

Nadat je de meter hebt gevuld, vertel je je slijm om de draak los te laten.

Laat je wilde kant zien: met het talent van de wilde kant kunnen Erik en Mia de draak zelf loslaten. Deze unieke vaardigheid activeert het aangeboren overlevingsinstinct van de tweeling, geeft ze een tijdelijke boost aan al hun statistieken en versnelt hun tempo. Deze kracht verhoogt de bewegingssnelheid, maakt destructieve combinaties mogelijk en kan tijdens het bewegen worden gebruikt. Verover je wilde kant!

Op 9 december 2022 wordt Dragon Quest Treasures uitgebracht op de Nintendo Switch.