Dragon Quest X Offline – Nieuwe gameplay trailer

Dragon Quest X Offline – Nieuwe gameplay trailer

Nu de RPG Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes Offline over een paar weken uitkomt, heeft Square Enix er een derde trailer voor uitgebracht.

Fans kunnen zien hoe het spel opnieuw en meer wordt gespeeld.

video
play-rounded-fill

Over Dragon Quest X Offline

Dragon Quest X: Awakening of the Five Tribes Offline is een versie voor één speler van Dragon Quest X die binnenkort wordt uitgebracht. Dat werd gezegd in een YouTube-livestream op 27 mei 2021, de 35e verjaardag van de show. Op 3 oktober 2021, tijdens de Tokyo Game Show van dat jaar, werd gezegd dat de game op 26 februari 2022 zou uitkomen, maar dat werd later uitgesteld tot 15 september 2022.

The Sleeping Hero and the Guided Allies, de eerste uitbreiding voor de online game, wordt op een later tijdstip toegevoegd, samen met betaalde downloadbare content. Deze offline remake komt uit in twee verschillende versies: één met alleen het basisspel en de andere met het basisspel en de uitbreiding ervan.

Het “actie-onderbreking”-systeem van de online versie is gewijzigd in het meer traditionele turn-based commandosysteem van andere Dragon Quest-spellen. De speler kan veranderen hoe de hoofdpersoon en hun broer of zus eruitzien als ze een mens zijn, evenals welk ras ze worden als ze sterven. Aan het begin van het spel kan de hoofdpersoon kiezen of hij een Warrior, Priest, Mage, Priest, Martial Artist of Minstrel is. Naarmate de speler door het verhaal beweegt en speciale missies voltooit, krijgen ze toegang tot meer geavanceerde taken.

Eén personage uit elk van de vijf rassen van de game neemt deel aan het feest van het hoofdpersonage in de online versie. De speler kan maximaal drie van deze bondgenoten tegelijkertijd in zijn partij hebben en ze kunnen ze op elk moment uitschakelen. Dit zijn de vijf dingen:

Mjoll is een jonge Ogre uit het besneeuwde dorp Rangao die weet hoe hij moet vechten.

Raguas is de Poppet-prins van het Megistris-koninkrijk en hij heeft een zwak hart.

Fuura is een jonge Elfenvrouw uit Azlan, de Windstad.

Hussar is een jonge Wetling die in een weeshuis woonde toen hij opgroeide.

Duston is een dwerg die graag oude dingen opraapt.

Dragon Quest X Online heeft ook enkele andere verschillen.

De graphics van de game zijn echt in de war. De lichamen van de personages zijn kleiner en hun hoofden zijn groter, en de kleuren zijn als geheel meer verzadigd.

Vanwege de verandering in het uiterlijk van het spel, zijn ook de kaarten veranderd. Ze zijn kleiner dan hun tegenhangers in X Online, zodat spelers er gemakkelijker omheen kunnen bewegen.

Sinds versie 5 van de online game is er voice-acting in de tussenfilmpjes van de game.

Nu laten vaardigheidspanelen zoals die in XI personages vaardigheden en andere voordelen ontgrendelen.

Net als in Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition, zijn er sets kleding die het uiterlijk van de groepsleden veranderen.

Na het verslaan van de game kunnen spelers hun gegevens verplaatsen naar de online-versie met een herstelspreuk en beginnen met een personage van level 70 in het beroep dat ze offline speelden.

Op 15 september 2022 komt Dragon Quest X Offline uit voor Nintendo Switch in Japan. Square Enix heeft nog niets gezegd over het uitbrengen van de game in het westen.