Dragon Quest X Offline – Release in Japan in september

Dragon Quest X Offline – Release in Japan in september

Square Enix bevestigde de Japanse releasedatum voor Dragon Quest X Offline tijdens een nieuwe editie van het Super Dragon Quest X TV-programma. De game zal nu beschikbaar zijn op Switch op 15 september 2022 in de regio.

In mei 2021 werd Dragon Quest X Offline voor het eerst onthuld. Square Enix had gepland om het op 26 februari uit te brengen. Het werd echter uitgesteld en verplaatst naar een onzekere datum deze zomer – tot nu, toen de nieuwe datum werd aangekondigd.

De live-uitzending kondigde ook aan dat de releasedatum voor Dragon Quest X: The Sleeping Hero and the Guiding Ally Offline, een MMORPG-uitbreiding, is verschoven naar het voorjaar van 2023. Eerder stond deze gepland voor dit najaar.

Er is tot nu toe geen indicatie voor een westerse lokalisatie van Dragon Quest X Offline.

Over Rise of the Five Tribe

In Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes Offline zijn er ‘Rarefied Monsters’ waarvan wordt gezegd dat ze langlevende wezens zijn met een nieuwe naam en een nieuw uiterlijk. Je kunt deze monsters van tijd tot tijd tegenkomen. Hoewel dit formidabele vijanden zijn, levert het verslaan van hen waardevolle items op, zoals Fun-Size Forge-recepten, smeed- en Alchemy Pot-materialen, enzovoort.

Een blik op een paar zeldzame monsters

—Ouderling Schild

De ijle versie van een wantrouwende sul. Als je ze verslaat, krijg je soms een vervalsingsrecept.

—Slime Sisters

De ijle versie van een slijmstapel. Deze schattige stapel roze slimes kan een accessoire of materiaal laten vallen.

—Caliconjurer

De ijle versie van een miauwer. Het laat schatkisten vallen met smeedmaterialen en andere items.

—Typ G0

De ijle versie van een moordmachine. Herzien en verbeterd, het is het nieuwste model van zijn voorganger. Het is sterk, maar als je het verslaat, krijg je waardevolle smeedmaterialen.