Drainus – Eerste 23 minuten

Drainus – Eerste 23 minuten

Drainus kwam beschikbaar om te spelen op de Nintendo Switch en de eerste 23 minuten gameplay werd gedeeld door onze vriend op Handheld Players.

video
play-rounded-fill

Over Drainus

Een planeet die lijdt onder de tirannieke controle van een rijk kan helemaal in de diepten van de ruimte worden gevonden. Een slaaf neemt de beslissing om terug te vechten, en om dat te doen, steelt en neemt hij bezit van een ruimtevaartuig genaamd de “Drainus”. Dit schip is uitgerust met de meest recente energie-absorberende technologie die het rijk heeft ontwikkeld. In deze side-scrolling shooter boordevol actie race je door de ruimte en neem je het op tegen golven van vijandige tegenstanders.

De “Reflector” die bij de Drainus wordt geleverd, geeft je de mogelijkheid om vijandelijke energieaanvallen af ​​te weren en tegen hen te gebruiken op een manier die aanzienlijke extra schade aanricht. Een deel van de energie die wordt gegenereerd als gevolg van deze aanvallen wordt ook opgeslagen in tanks en wordt later gebruikt om verschillende aspecten van de Drainus te verbeteren. Om te voorkomen dat je wordt overweldigd door vijandelijk vuur, moet je snel schakelen van verdediging naar aanval.

Transformeer geabsorbeerde energie in een breed scala aan wapens, waaronder richtraketten, reflecterende lasers, omnidirectionele fysieke schilden en nog veel meer. Je bent vrij om je build aan te passen aan de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd of de manier waarop je wilt spelen.

Drainus heeft alles wat een fatsoenlijke side-scrolling shooter zou moeten hebben, waaronder drie verschillende moeilijkheidsgraden (makkelijk, normaal en moeilijk), hulp bij het voorkomen van botsingen, ontgrendelde spelmodi en de mogelijkheid om verschillende fasen verschillende keren te doorlopen van verschillende uitrustingen.

Drainus kan als digitale download worden gekocht in de Nintendo Switch eShop. Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch, Vereenvoudigd Chinees, Spaans en Traditioneel Chinees zijn de talen die in de line-up zijn opgenomen.

Ad