Drainus – Gepland voor Februari 2023

Drainus – Gepland voor Februari 2023

Drainus op Nintendo Switch heeft nu een definitieve releasedatum. Volgens uitgever Playism en ontwikkelaar WSS Playground wordt de shooter op 2 februari 2023 uitgebracht.

Drainus werd oorspronkelijk in september onthuld voor de Nintendo Switch. Er was destijds geen informatie over een debuutdatum.

video
play-rounded-fill

Over Drainus

Dit is een zijwaarts scrollend schietspel waarin de speler de “Drainus” bestuurt, een ruimtevaartuig dat energieprojectielen kan absorberen om de ontelbare vijandelijke schepen die door de ruimte racen uit te schakelen. Opgenomen energie kan worden gebruikt om de functionaliteit van het schip te verbeteren, zoals het installeren van meer wapens.

De planeet Halpax bevindt zich in de verre uithoeken van de ruimte, onder de harde controle van het Kharlal-rijk. Een van de slaven die daar wonen, is gekweld. Hij moet naar huis terugkeren naar de aarde om genezen te worden van de aandoening die bekend staat als “Planetary Compatibility Disorder”. Zijn slavin is zowel bedroefd door de ziekte van haar vader als niet in staat om tussenbeide te komen.

Op dat moment komt een mensachtige genaamd Ghenie, die op een kikker lijkt, binnen en verklaart: “Ik kom uit 50 jaar in de toekomst.” Het Kharlal-rijk gaat een kosmische oorlog lanceren waarin het bijna 5000 werelden zal vernietigen. Ik ben naar dit tijdperk gekomen om een ​​einde te maken aan het conflict en de harde heerschappij van het Kharlal-rijk. Ik heb je hulp nodig.”

Waarom ik? Wat moet ik doen? Irina had geen idee wat er aan de hand was, maar de toestand van haar vader werd met de minuut erger. Ze heeft weinig tijd te verliezen en kan nergens anders heen, ze neemt Gehnie’s groene hand in de hare en begint…

Nu is ze begonnen aan haar reis naar een wereld die wemelt van de strijdkrachten van het Kharlal-rijk, op een missie om haar verre thuisplaneet te bereiken en tegelijkertijd het rijk voor eens en voor altijd neer te halen.

Kenmerken

De “Reflector”, die projectielen van tegenstanders absorbeert, is het meest onderscheidende kenmerk van het spel.

Het absorbeert aanvallen van tegenstanders gedurende een bepaalde tijd wanneer het wordt geactiveerd. Tegenaanvallen kunnen dan worden uitgevoerd in verhouding tot het aantal geabsorbeerde aanvallen.

Tanks worden ook gebruikt om de opgenomen energie op te slaan. Die energie kan worden gebruikt om de vele functies van uw schip te verbeteren.

Personages

Irina: Wanhopig om haar vader te redden, neemt Irina de Drainus, het meest geavanceerde gevechtsschip van het Kharlal-rijk, en vlucht naar een verre planeet.

Layla is een generaal van het Kharlal-rijk. Irina’s oudere broer of zus. Layla nam als kind dienst in het leger van het Kharlal-rijk.

Gehnie: een mensachtige soldaat die vanuit de toekomst terug in de tijd is gereisd om het Kharlal-rijk te verslaan en een catastrofale kosmische oorlog af te wenden.

Izumo is de gouverneur-generaal van het Kharlal-rijk. Izumo, die het enorme keizerlijke leger aanvoert, is zowel een kwaadaardige als een briljante commandant.

Drainus’ fysieke release op Nintendo Switch is zojuist onthuld.

Ad