Dreamed Away: Een Pixel Art Indie RPG-avontuur

Dreamed Away: Een Pixel Art Indie RPG-avontuur

Samenvatting:

Dreamed Away, de nieuwste indie-RPG-sensatie, komt als overwinnaar tevoorschijn op Kickstarter en overtreft het financieringsdoel van € 20.000. Deze pixelart-RPG, ontwikkeld door Nicolas Petton en uitgegeven door Pineapple Works, belooft een meeslepende reis die doet denken aan klassieke games als Earthbound en Undertale.

De game speelt zich af in het Frankrijk van de jaren 90 en volgt Théo op een zoektocht om het mysterie van de verdwijning van zijn familie te ontrafelen. Met gedetailleerde pixelkunst, boeiende verhalen en een uniek vechtsysteem biedt Dreamed Away spelers een spannende ervaring vol psychologische horrorelementen. Verken Théo’s reis, confronteer geesten en ontdek de waarheid in dit boeiende avontuur.


De wereld Dreamed Away

Dreamed Away, een indie RPG-avontuur, heeft onlangs succes geboekt op Kickstarter en heeft het financieringsdoel van € 20.000 overtroffen. Dreamed Away, ontwikkeld door Nicolas Petton en uitgegeven door Pineapple Works, biedt spelers een unieke pixelart-ervaring die zich afspeelt in het Frankrijk van de jaren 90.

Kickstarter-succes en financieringsdoelen

De Kickstarter-campagne van Dreamed Away heeft enorme steun gekregen, heeft het financieringsdoel bereikt en verschillende platformreleases bevestigd, waaronder de Switch. Deze prestatie benadrukt de verwachting en opwinding rond de release van de game.

video
play-rounded-fill

Ervaar de boeiende wereld van Dreamed Away in de onderstaande gameplay-trailer, die een kijkje biedt in de pixelkunstbeelden, meeslepende verhalen en snelle gevechtsmechanismen van de game.

Ontwikkelaars- en uitgeversoverzicht

Dreamed Away is het geesteskind van ontwikkelaar Nicolas Petton en uitgever Pineapple Works. Met hun gecombineerde expertise en passie voor gaming hebben ze een indie-RPG-ervaring gecreëerd die spelers belooft te boeien met zijn unieke verhaal en gameplay-mechanismen.

Instelling: Frankrijk uit de jaren 90

Dreamed Away speelt zich af tegen de achtergrond van het Frankrijk van de jaren 90 en dompelt spelers onder in een nostalgische sfeer vol mysterie en intriges. Verken de straten van Frankrijk terwijl Théo op zoek gaat naar de waarheid achter de verdwijning van zijn familie.

In Dreamed Away kruipen spelers in de huid van Théo, die op een regenachtige zomernacht wakker wordt en ontdekt dat zijn familie vermist is. Terwijl Théo dieper in het mysterie duikt, ontmoet hij geesten en fantomen, terwijl hij door catacomben en donkere plaatsen navigeert op zoek naar zijn vermiste zus, Louise.

Belangrijkste kenmerken van Dreamed Away

– Gedetailleerde pixelkunst: Dompel jezelf onder in de prachtig vormgegeven pixelkunstwereld van Dreamed Away, gevuld met ingewikkelde details en verbluffende beelden.

– Meeslepende verhalen vertellen: ervaar een meeslepend verhaal dat je meeneemt op een ontdekkingsreis en zelfontdekking terwijl Théo de mysteries rond de verdwijning van zijn familie ontrafelt.

– Snel vechtsysteem: neem deel aan dynamische gevechtsontmoetingen met minigames, turn-based strategie, kogelontwijking en unieke, op tijd gebaseerde quick-time-evenementen.

– Unieke vaardigheden en uitrusting: pas de vaardigheden van Théo aan en rust hem uit met krachtige uitrusting om uitdagingen te overwinnen en bovennatuurlijke bedreigingen het hoofd te bieden.

– Psychologische horrorelementen: Duik in de diepten van Théo’s psyche terwijl hij worstelt met angst, onzekerheid en het onbekende, waardoor lagen van spanning en spanning aan de gameplay worden toegevoegd.

– Originele soundtrack: dompel jezelf onder in de beklijvende melodieën en sfeervolle deuntjes van de originele soundtrack van Dreamed Away, waardoor de algehele game-ervaring wordt verbeterd.

Dreamed Away biedt een unieke mix van verkennings-, gevechts- en puzzeloplossende mechanismen, waardoor spelers een uitdagende en lonende gameplay-ervaring krijgen. Navigeer door atmosferische omgevingen, ontdek verborgen geheimen en neem het op tegen angstaanjagende tegenstanders terwijl je de mysteries van Théo’s wereld ontrafelt.

Bijdragemogelijkheden op Kickstarter

Spelers kunnen de ontwikkeling van Dreamed Away ondersteunen door bij te dragen aan de Kickstarter-campagne. Met verschillende belofteniveaus en beloningen kunnen backers exclusieve voordelen veiligstellen en helpen deze boeiende indie-RPG tot leven te brengen.

Dreamed Away mikt momenteel op een release in het eerste kwartaal van 2025, waarbij voortgang in de ontwikkeling wordt geboekt en de steun van zowel donateurs als fans blijft voortduren.

Conclusie

Dreamed Away belooft een boeiende indie-RPG-ervaring te bieden vol mysterie, spanning en psychologische horror-elementen. Met zijn gedetailleerde pixelkunst, meeslepende verhalen en unieke gameplay-mechanismen is het een bewijs van de creativiteit en passie van zijn ontwikkelaars.

Veelgestelde vragen
  • 1. Vraag: Op welke platforms zal Dreamed Away beschikbaar zijn?
    • A: Dreamed Away is bevestigd voor release op verschillende platforms, waaronder de Switch, en mogelijk worden er in de toekomst aanvullende platforms overwogen.
  • 2. Vraag: Kan ik bijdragen aan de Kickstarter-campagne van Dreamed Away nadat deze volledig gefinancierd is?
    • A: Ja, donateurs kunnen het project op Kickstarter blijven steunen, zelfs nadat het zijn financieringsdoel heeft bereikt, waardoor exclusieve beloningen worden veiliggesteld en de ontwikkeling van het spel verder wordt verbeterd.
  • 3. Vraag: Zal ​​Dreamed Away meerdere moeilijkheidsgraden bevatten waaruit spelers kunnen kiezen?
    • A: Hoewel specifieke details met betrekking tot moeilijkheidsniveaus nog niet zijn aangekondigd, streven de ontwikkelaars ernaar een evenwichtige en plezierige gameplay-ervaring te bieden aan spelers van alle niveaus.
  • 4. Vraag: Hoe werken gevechten in Dreamed Away?
    • A: Dreamed Away beschikt over een snel vechtsysteem dat bestaat uit minigames, turn-based strategie-elementen, kogelontwijkingsmechanismen en unieke, op tijd gebaseerde quick-time-evenementen, waardoor spelers een dynamische en boeiende gevechtservaring krijgen.
  • 5. Vraag: Wat inspireerde de ontwikkeling van Dreamed Away?
    • A: Dreamed Away haalt inspiratie uit klassieke RPG’s zoals Earthbound, Undertale en Omori, en combineert elementen van meeslepende verhalen, psychologische horror en pixelart-esthetiek om een ​​werkelijk onvergetelijke game-ervaring te creëren.