Dungeon Defenders: Going Rogue aangekondigd

Dungeon Defenders: Going Rogue aangekondigd

Dungeon Defenders: Going Rogue, een roguelite-spin-off in de tower defense-actie-RPG-serie, werd uitgebracht door Chromatic Games. Het werd onverwachts uitgebracht op Steam Early Access, hoewel het later op consoles zal worden uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over Dungeon Defenders: Going Rogue

Bereid je voor om het Eternia Crystal opnieuw te beschermen tegen hordes gemene monsters. Kerkers hebben de reputatie meedogenloze en vergevingsgezinde plaatsen te zijn waar een enkele fout een verdediger zijn leven kan kosten, en belangrijker nog, zijn rijkdom! Denk snel na en gebruik willekeurig gerolde runen om legers van orcs, goblins, draken en andere woeste duivels te verslaan. Voordat je de confrontatie aangaat met drie steeds moeilijker wordende bazen, genees je met levensreddende items en houd je de schade laag.

Kies aan het begin van elke reis uit vier beroemde personages: Squire, Huntress, Apprentice en Monk, elk met unieke aanvallen, vaardigheden en torens. Beveilig steeds beter wordende uitrusting van gevallen vijanden terwijl je experimenteert met nieuwe constructiecombinaties om de meest verwoestende bewapening te ontwikkelen die mogelijk is, inclusief een wapen, off-hands en twee torens (inclusief de bijna oneindige combinatie van runen). Vecht door meer dan 20 verschillende landschappen, waaronder kastelen, kasteeldaken, bossen, woestijnen en meer, om run na run te verbeteren. Voer de taak alleen of in online coöp uit met een groep van maximaal vier andere Rogue Defenders.

Dungeon Defenders: Going Rogue staat gepland voor release op de Nintendo Switch, met aanvullende consoleversies die op een later tijdstip volgen. Chromatic Games heeft echter nog geen releasedatum aangekondigd.

Ad