Dungeon Munchies aangekondigd en beschikbaar

Dungeon Munchies aangekondigd en beschikbaar

Tijdens de Indie World Showcase onthulde Chorus Worldwide dat de platformactiegame Dungeon Munchies vanaf die dag beschikbaar is in de Nintendo Switch eShop. In de titel worden spelers uit de dood herrezen in een vreemde faciliteit – terwijl ze samenwerken met de mysterieuze Necro-Chef Simmer om te ontsnappen!

video
play-rounded-fill

Over Dungeon Munchies

Jaag op monsters om ze te koken en op te eten!

Je bent nieuw leven ingeblazen in een enorm ondergronds complex en je moet deze bizarre faciliteit verlaten. Geholpen door de ondode Necro-Chef Simmer, moet je veilig blijven, gevoed worden en een manier vinden om eruit te komen.

Dungeon Munchies is een side-scrolling actie-RPG met een focus op het jagen op wezens, het koken en het eten van gerechten om bepaalde vaardigheden te verwerven. De combinatie van gerechten die je kiest om te eten, heeft invloed op je hele speelstijl.

 • Groot menu voor een dikke maag
  • Met een maag die maar zeven gerechten aankan, moet je een maaltijd samenstellen die je capaciteiten maximaliseert. Guavesap, gegrilde garnalen of roerbakken van krab kunnen het verschil betekenen tussen gezondheidsherstel, schade of een waterig schild.
 • Hulpmiddelen van het vak
  • Maak allerlei dodelijke wapens uit de delen van dieren en planten die je niet kunt eten. Combineer ze met je favoriete gerechten om de meest krachtige gevechtscombo te creëren.
 • Boerderijvers en lokaal geproduceerd
  • In deze tijd zijn ingrediënten moeilijk verkrijgbaar. Je moet voorbereid zijn om het hoofd te bieden aan elektrische slakken, vlijmscherpe garnalenklauwen en laserwespen om de heerlijke onderdelen te krijgen die je nodig hebt.
 • Er voelt iets niet goed…
  • Van de zelfverklaarde necrochef met AAA-licentie tot de duivelse voodoo “Lord of the Forest”, tot de radicale revolutionairen van de fruitrevolutie, iedereen wil dat je zijn ding doet, maar niemand is echt recht in het hoofd. Wat gebeurt er echt beneden in deze kerker?