Dusk Diver 2 – Gevechtsdetails en trailer

Dusk Diver 2 – Gevechtsdetails en trailer

Dusk Diver 2 wordt eind deze maand in het westen uitgebracht. Idea Factory deelde meer informatie over het spel en ging dieper in op hoe het wordt gespeeld.

Het zal je misschien verbazen, maar Yumo’s kenmerkende elektrische melee-aanvalsstijl is nog steeds aanwezig in Dusk Diver 2. Deze keer is ze echter klaar met een paar nieuwe trucs. Shining Rush is een SP-vaardigheid waarmee Yumo’s combo’s langer meegaan. Het verkleint snel de afstand tot je vijanden en raakt ze met een daverende slag waardoor ze vliegen. Gebruik een goed geplaatste Shining Rush om Wall Launches en Break Strikes op te zetten. Muurlanceringen verdoven je tegenstanders en laten ze wijd open, en Break Strikes voegen schade toe en verlengen combo’s.

video
play-rounded-fill

Dusk Diver 2 – Gevechten

Vijanden rondom? Laat Leo zijn leeuwenhart tonen door een van zijn grondbeukende SP-vaardigheden te gebruiken, zoals Earthquake – Flame, wat een van zijn kenmerkende bewegingen is. Gebruik het met Leo’s zware luchtaanval voor een brullende combo.

Het kan moeilijk zijn om Bahet’s Sonic Boom Scythe onder de knie te krijgen, maar tijdens luchtcombo’s wordt het beter in het doden van Chaos Beasts. Probeer het SP Skill Circular Blade te gebruiken nadat je de zware luchtaanval van Bahet hebt gebruikt om een ​​groep vijanden in de lucht te gooien. Deze eenvoudige combinatie richt veel schade aan en dekt veel terrein.

Hoewel Le Viada’s SP Skills langeafstandscombo’s in stand houden, wees niet bang om haar luchtaanvallen op korte afstand te gebruiken. Koppel een paar lichte luchtaanvallen aan een zware luchtaanval en eindig met Eat the Bullet. De luchtversie van deze SP-vaardigheid schiet op de grond en kan vijanden in Break State brengen, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden beschadigd.

Gebruik de functie voor het wisselen van personages om erachter te komen welke vechtstijl het beste bij je past. Maar vergeet niet de tijd die nodig is om af te koelen. Je zou niet per ongeluk willen overschakelen naar een zwakker personage tijdens een belangrijk onderdeel van een baasgevecht.

Ondersteuningsvaardigheden zijn een belangrijk hulpmiddel waarmee u meer schade kunt aanrichten of uit een moeilijke situatie kunt komen. Ze kunnen je ook een aantal interessante combo’s laten doen. Probeer de verschillende ondersteunende vaardigheden van elk personage uit en ontdek hoe goed je team samenwerkt.

Tegenaanvaltiming en gewoon ontwijken kunnen moeilijk te beheersen zijn, maar als je dat eenmaal doet, kunnen ze je leven redden. Met een perfect getimede Just Dodge kun je een deel van je SP terugkrijgen. Alleen ontwijken kan worden omgezet in aanvallen, waardoor combo’s meer manieren krijgen om te groeien.

Tegenaanvallen zijn zowel riskant als lonend, en ze stoppen wat de vijand aan het doen is. Kijk uit voor de rode gloed die Chaos Beasts afgeven wanneer ze Crimson Strike gebruiken om te weten wanneer ze je tegenaanval moeten gebruiken. Annuleer een tegenaanval in een SP-vaardigheid om er een combo achteraan te houden.

Gebruik Orb Fusion om je uitrusting te verbeteren. Bij de Tumaz Mart kun je Orb-synthese doen met materialen en wafels die je in de wereld en op het slagveld hebt gevonden. Maximaliseer je kracht en maak van je personage een glazen kanon door alleen aanvalsbollen uit te rusten en uithoudingsvermogen en verdedigingsbollen te negeren die je verdediging zouden verbeteren.

Je zou in plaats daarvan van je personage een tank kunnen maken. Concentreer je gewoon op het aantrekken van Stamina Orbs. Probeer orbs en orb fusion op verschillende manieren samen te voegen om nieuwe manieren te vinden om je team te helpen.

In Japan kun je Dusk Diver 2 nu op de Nintendo Switch spelen. Op 30 augustus 2022 komt het uit in Noord-Amerika en Europa.

Ad