EA: FIFA 19 – Betere graphics

EA: FIFA 19 – Betere graphics

Het lijkt erop dat de FIFA opnieuw voor de Nintendo Switch komt, die zeker voetbalfans zal plezieren. De volgende inzending in de franchise is vrij voorspelbaar FIFA 19 en hoewel EA zegt dat de game niet over de indrukwekkende Frostbite-engine beschikt, zal deze betere visuals hebben dan de versie die momenteel op het moment te koop is. (voor de huidige moet je zeker zijn om de gratis download van de World Cup te bekijken)

EA heeft het over FIFA19

Dit is wat Andrei Lazarescu, de toezichthoudende producent voor de FIFA Wereldbeker-modus, de Dream Team-site heeft verteld:

I’m not closing the door on that possibility. However we didn’t want to create a dumbed-down version of the frostbite engine. As per last year, FIFA 19 will instead run on a ‘custom engine’ built for specifically Nintendo’s hardware. But gamers can still expect a noticeable boost.

The intent was never to have a one-off custom engine that were never going to touch again. It was to have that as a baseline and then build from there.

Goed om te zien dat ze vooruitgang boeken met hoe het spel er uit zal zien op de Nintendo Switch. In alle eerlijkheid is het niet direct vergelijkbaar met de PS4- of Xbox-versie … maar het zou niet echt moeten. Het is gewoon een niet-eerlijke vergelijking. Maar goed om de volgende editie te horen, gaat vooruit op de huidige aangepaste engine!

Ad