Eastward – Fysieke release aangekondigd voor het Westen

Eastward – Fysieke release aangekondigd voor het Westen

Eastward’s uitgever, iam8bit, en ontwikkelaar, Chucklefish, hebben aangekondigd dat een fysieke editie voor de westerse Nintendo Switch later in 2022 beschikbaar zal zijn.

Een standaardversie met extra stickers wordt aangeboden op normale winkellocaties. Pre-orders voor de Collector’s Edition van $ 74,99 USD, inclusief een officieel Eastward Board Game voor 2-4 spelers, zijn nu beschikbaar!

Over Eastward

Sluit je aan bij het ongewone team van Eastward op een spannende reis naar de bovenwereld en ontsnap aan de despotische greep van een ondergrondse beschaving! Terwijl je met de trein over de hele wereld reist, kom je prachtige maar vreemde gemeenschappen tegen en ontmoet je nieuwe kennissen.

Om kerkerraadsels op te lossen, vreemde tegenstanders neer te halen en te ontsnappen aan het dodelijke miasma, combineer je de vaardigheden van John en Sam. Kun jij de waarheid over Sams magische vermogens ontdekken en de vrede herstellen in de verscheurde landen van het Oosten?

  • Ontdek de vreemde en mooie wereld van Oostwaarts. Maak een ritje met de langlauftrein die door dit rottende continent rijdt en stop langs de route om de levendige steden, vreemde campings en schaduwrijke bossen te zien.
  • Gebruik je favoriete wapen om vreemde vijanden en gemene bazen af ​​te weren, of het nu een geweer, vlammenwerper of je geliefde braadpan is.
  • Schakel tussen het besturen van John en Sam om omgevingspuzzels op te lossen en vecht je een weg door gevaarlijke kerkers, splits op om geheime doorgangen te vinden of blijf bij elkaar terwijl je een gevaarlijk terrein oversteekt.
  • Dompel jezelf onder in deze opbeurende verhaalgestuurde reis, vol met leuke en waanzinnige komedie, terwijl je een unieke cast van personages leert kennen met enorm veel persoonlijkheid.
  • Maak verrukkelijk Oosters eten met (voornamelijk) verse, biologische ingrediënten afkomstig uit giftige bossen, vervuilde mijnen en verlaten winkelcentra. Deze lekkernijen bieden gezondheidsvoordelen, vermogenstoename en mysterieuze voordelen.
Ad