Eastward


Eastward

Volgende halte: Eastward!

In een adembenemende post-apocalyptische wereld ontdekt een mijnwerker diep onder de grond een mysterieus meisje, Sam genaamd. Tijdens je reis door vervallen steden zult je vreemde wezens en nog vreemdere mensen tegen het lijf lopen!

In de nabije toekomst valt de samenleving uiteen en is de populatie drastisch afgenomen. Terwijl de wereld uiteenvalt, ontdekt de hardwerkende mijnwerker John een jonge meid die de naam Sam draagt. Nadat ze het dorp zijn ontvlucht, gaat het duo op een emotionele reis om de bijzondere waarheid over haar afkomst te achterhalen en het mysterie te ontrafelen achter de griezelige wezens die in de dorpen ronddwalen en alles verslinden wat ze tegenkomen.

  • Ontdek de buitengewoon bijzondere wereld van Eastward. Reis met de trein door dit vervallen continent en stop onderweg om de vele dorpjes en mystieke bossen te verkennen.
  • Vecht tegen eigenaardige monsters en meedogenloze eindbazen met een wapen naar keuze, of dat nu een geweer is, een vlammenwerper of… een koekenpan?
  • Wissel tussen John en Sam om puzzels op te lossen en je een weg te banen door uitdagende kerkers. Soms zul je moeten opsplitsen om verborgen paden vrij te spelen, terwijl je in andere situaties als duo gevaarlijke gebieden doorkruist.

Release info - Eastward


Release datum
2021-09-16 00:00:00

Uitgever
Chucklefish

Ontwikkelaar
Pixpil

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPAVR3A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, chinese

Genres
adventure, rpg

Nintendo Switch eShop prijzen - Eastward

¥26.80
RUB 1725.0
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.