Ed Sheeran’s Celestial zal te horen zijn in Pokemon Scarlet en Violet

Ed Sheeran’s Celestial zal te horen zijn in Pokemon Scarlet en Violet

The Pokemon Company en Ed Sheeran, een van de grootste namen in de muziek, hebben hun krachten gebundeld om een ​​nieuw nummer te maken genaamd ‘Celestial’. Dit zal te horen zijn in Pokemon Scarlet en Pokemon Violet.

De bekroonde regisseur Yuichi Kodama werd geïnspireerd om de ‘Celestial’-video te maken door Ed’s jeugdinteresse in de franchise. Sommige van zijn favoriete Pokemon staan ​​erop, zoals Pikachu, Squirtle, Machamp, Snorlax en anderen. De video toont een normale dag in Ed’s leven met een Pokemon-twist. De art direction is gedaan in een unieke “schets”-stijl door Yu Nagaba, die me doet denken aan de doodles die Ed als kind van zijn Pokemon tekende.

video
play-rounded-fill

Ed Sheeran vertelt over Celestial

Ed zei: “Ik speel Pokemon sinds ik op de lagere school zat.” “Mijn broer en ik speelden verschillende versies van de spellen en ruilden Pokemon totdat we allebei een volledige Pokedex hadden. Ik vond de kaarten leuk, maar ik verloor mezelf in de spellen. Ik hield van de hele wereld die ze maakten, en het hielp me vergeten over slechte dingen in mijn leven of op school die ik wilde vermijden. Ik zou erin kunnen ontsnappen en sindsdien speel ik het. Ik ben nu 31, maar ik heb nog steeds dezelfde Game Boy-kleur. Toen ik’ m op tournee speel ik Pokemon Yellow of Pokemon Silver in vliegtuigen en treinen. Het is zo’n eer om een ​​nummer in een Pokemon-game te kunnen stoppen en ook een video te maken met een throwback-gevoel. Ik hoop dat je het nummer en de video leuk vindt . Het was erg leuk om te maken!”

“Voor ons bij Pokemon is het werken met een superster als Ed een droom die uitkomt”, zegt Kenji Okubo, president van The Pokemon Company International. We zijn allemaal grote fans van hem, en hij was niet alleen een plezier om mee samen te werken, maar hij liet ook echt zien hoeveel hij van Pokémon houdt. Yuichi Kodama heeft geweldig werk geleverd door de pure vreugde en het gevoel van avontuur van een kind in de video vast te leggen. Beiden zijn ze dol op Pokémon, wat dit een heel bijzondere samenwerking maakt. We kunnen niet wachten om Pokemon-fans en muziekfans mee te horen zingen met ‘Celestial’. Ik hoop dat iedereen enthousiast is om het nummer te horen in de Pokemon Scarlet- en Pokemon Violet-games die later dit jaar uitkomen.”

Ad