Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes – Technisch onderzoek

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes – Technisch onderzoek

In 2020 hebben de primaire ontwerpers van de Suikoden-serie met succes Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes gefinancierd, een ambitieuze RPG die 2D-sprites combineert in een 3D-omgeving en 100 verschillende speelbare helden heeft.

De makers zeiden destijds dat de game zich zou richten op “Nintendo’s toekomstige systeem” in plaats van op de Switch uit angst dat de game te intens zou zijn voor het hybride apparaat. Het team bevestigde onlangs echter in een FAQ voor de nieuw uitgebrachte prequel-game Eiyuden Chronicle: Rising dat ze nu een “technisch onderzoek” deden naar een mogelijke Switch-versie van Hundred Heroes, die zou aansluiten op de Switch-versie van Eiyuden Chronicle: Rising net als alle andere versies van de prequel op andere consoles.

Nintendo Switch-versie nog steeds een ding?

Hoewel de release van Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes op de Nintendo Switch niet is aangekondigd, voeren we nu een technisch onderzoek naar de ontwikkeling van een Switch-versie van de game.

Als de Nintendo Switch-versie er echter niet komt, hebben de makers verzekerd dat spelers die de momenteel beschikbare Nintendo Switch-versie van Eiyuden Chronicle: Rising kopen, deze kunnen koppelen aan Hundred Heroes op welk Nintendo-apparaat het ook komt. .

Als je Eiyuden Chronicle: Rising op de Nintendo Switch koopt, kun je de crossover-content in Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes op elk toekomstig Nintendo-apparaat spelen.

Ad