Eiyuden Chronicle: Rising – Fysieke release

Eiyuden Chronicle: Rising – Fysieke release

Voor € 34,99 kunnen mensen in Europa een fysiek exemplaar van Eiyuden Chronicle: Rising reserveren. Red Art Games is begonnen met het aannemen van reserveringen voor de fysieke versie van Eiyuden Chronicle: Rising, die een PEGI-classificatie heeft.

Fans in Noord-Amerika kunnen op 26 januari 2023 ook in doos verpakte exemplaren van Switch kopen. Ze kosten $ 34,99. De Noord-Amerikaanse partner van Red Art Games, Video Games Plus, zal fysieke exemplaren van de game verkopen die zijn beoordeeld door de ESRB. Hier beginnen de voorbestellingen om 17.00 uur CEST.

Over Eiyuden Chronicle: Rising

Eiyuden Chronicle: Rising is een actie-rollenspel dat zich afspeelt in dezelfde wereld als Eiyuden Chronicle. Het werd voor het eerst uitgebracht op Nintendo Switch in mei.

In Eiyuden Chronicle: Rising is er zowel een spannend avontuur door oude ruïnes als een verhaal over hoe een stad uit de dood herrees.

Onze helden werden aangetrokken door de nabijgelegen Runebarrows door de lenzen en andere schatten die ze vasthielden. Ze kwamen erachter dat de stad moeite had om weer op te bouwen na een aardbeving en besloten te helpen. Onderweg zullen ze ruzies beslechten tussen enthousiaste avonturiers en op hun hoede zijnde lokale bevolking die niet willen dat de Barrows gestoord worden. Ze komen ook meer te weten over elkaars redenen om naar schatten te zoeken, wat hun band sterker zal maken.

Je zult ontdekken dat deze Runebarrows een groot geheim verbergen dat het lot van een van de hoofdpersonages zal veranderen. Wat begint als een simpele zoektocht naar schatten, verandert in een duister complot dat de hele wereld zal schudden.

De game introduceert enkele personages uit Eiyuden Chronicle in een origineel verhaal met spannende actie en leuke manieren om je stad te verbeteren.