Eiyuden Chronicle: Rising


Eiyuden Chronicle: Rising

Eiyuden Chronicle: Rising combineert een spannend avontuur door oude ruïnes met het verhaal van de herrijzenis van een stad uit de as.

Aangetrokken door lenzen en andere schatten in de nabijgelegen Runebarrows, ontdekken onze helden dat de stad worstelt met de wederopbouw na een aardbeving en besluiten te helpen. Onderweg lossen ze geschillen op tussen enthousiaste avonturiers en op hun hoede zijnde lokale bewoners die vinden dat de Barrows niet gestoord mogen worden. En ze zullen meer te weten komen over elkaars redenen om schatten te zoeken, waardoor hun band in het proces wordt verdiept.

Zoals je zult leren, verbergen deze Runebarrows een groot geheim dat noodlottige gevolgen heeft voor een van de personages. Wat begint als een simpele schattenjacht, verandert in een duistere samenzwering die de wereld zal schudden en zaadjes zal planten die overgaan in het hoofdverhaal van Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes.

De game introduceert een deel van Eiyuden Chronicle’s cast van personages in een origineel verhaal met spannende actie en boeiende stadsverbeterende elementen.

Er zijn enkele voordelen voor spelers die de game koppelen aan Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes.

Release info - Eiyuden Chronicle: Rising


Release datum
2022-05-10 00:00:00

Uitgever
505 Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
12

NS Online support

Game code
HACPA5RCA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian

Genres
action, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Eiyuden Chronicle: Rising

RUB 749.0
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.