Eiyuden Chronicle: Rising – Komt op 10 Mei

Eiyuden Chronicle: Rising – Komt op 10 Mei

Eiyuden Chronicle: Rising, een nieuwe 2.5D actie-RPG die naar Nintendo Switch en andere grote platforms komt, werd vorig jaar aangekondigd door uitgever 505 Games en makers Rabbit & Bear Studios</strong > en Natsume Atari. Het wachten is dus bijna voorbij!

De bedrijven hebben verklaard dat de game vanaf 10 mei 2022 beschikbaar zal zijn voor $ 14,99 USD op de Nintendo Switch en andere belangrijke platforms. Zoals eerder gemeld, wordt Eiyuden Chronicle: Rising een begeleidend spel voor de eerder aangekondigde Suikoden-makers Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes, hoewel Hundred Heroes nog moet worden bevestigd op Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Video credits: Gematsu

Over Eiyuden Chronicle: Rising

Fortuinzoekende avonturiers en kooplieden van over de hele wereld verzamelen zich na een grote aardbeving die Runebarrows blootlegt diep onder de nederzetting New Nevaeh aan de afgelegen grens van Allraan. Drie door sterren gekruiste helden ontmoeten elkaar tussen mensen die op zoek zijn naar schatten. CJ, de Eerwaarde Scavenger, en Garoo, de Beastman Mercenary, proberen de Rune Lens te ontginnen, een ondergrondse bron van magie. Isha, de jonge loco-burgemeester, wil dat haar stad herbouwd wordt.

Verken de ruïnes en beheers de lonende strijd in Eiyuden Chronicle: Rising. Val aan met CJ’s klimmende bijlen, slinger spreuken van ver zoals Isha en straf tegenstanders met Garoo’s enorme zwaard. Vernietig inventieve bazen door te wisselen tussen personages en krachtige Link Attacks te ontketenen die de specialisatie van elke held combineren, terwijl je platformt in prachtige 2.5D-omgevingen.

Herstel New Neveah in zijn vroegere pracht door kerkers te ruimen en middelen te verdienen, en profiteer van de voordelen die zullen worden toegepast op Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes wanneer het in 2023 wordt gelanceerd. Speciale cosmetica, kostbare uitrusting en handelsgoederen zijn voorbeelden van cross-content . Druk je stempel op de wereld van Eiyuden Chronicle door wapens en delicatessen te noemen in Rising, die het volgende jaar zullen worden overgedragen aan Honderd Helden.

Een enorm complot met schokkende gevolgen voor het Eiyuden Chronicle-universum is verborgen in de Runebarrows. Door de opzwepende gebeurtenissen in Eiyuden Chronicle: Rising door te nemen, kun je je voorbereiden op de ingewikkelde plot en wereldwijde reis van honderd helden.