Eiyuden Chronicle: Rising – Launch trailer

Eiyuden Chronicle: Rising – Launch trailer

Eiyuden Chronicle: Rising is gearriveerd op de Nintendo Switch en we hebben een nieuwe video ter ere van deze gelegenheid. Het biedt een nieuwe kijk op de actie-RPG.

video
play-rounded-fill

Over Eiyuden Chronicle: Rising

Rising combineert een spannende reis door oude ruïnes met het verhaal van de herrijzenis van een stad uit de as.

Onze helden worden aangetrokken door de naburige Runebarrows door lenzen en andere rijkdom, en ze besluiten het dorp te helpen bij de wederopbouw na een aardbeving. Tijdens de reis lossen ze conflicten op tussen enthousiaste ontdekkingsreizigers en aarzelende dorpelingen die de Barrows niet willen storen. Ze zullen ook meer ontdekken over elkaars motivaties om rijkdom na te jagen, wat hun banden zal versterken.

Zoals je zult ontdekken, verbergen deze Runebarrows een diep geheim met tragische gevolgen voor een van de hoofdrolspelers. Wat begint als een simpele zoektocht naar schatten, evolueert naar een verschrikkelijk complot dat de wereld op zijn kop zal zetten en zaden zal zaaien die zullen worden overgedragen naar het hoofdverhaal van Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes.

De game presenteert een deel van de cast van personages uit de Eiyuden Chronicle in een uniek plot vol spannende actie en intrigerende mechanica voor het upgraden van steden.

Spelers die de game verbinden met Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgen verschillende voordelen.

Eiyuden Chronicle: Rising is momenteel beschikbaar in de Nintendo Switch eShop.