Eldest Souls – Gratis Depths of the Forgotten uitbreiding

Eldest Souls – Gratis Depths of the Forgotten uitbreiding

Eldest Souls heeft onlangs extra content ontvangen in de vorm van de Depths of the Forgotten-uitbreiding, enkele maanden na de oorspronkelijke release. Het is nu beschikbaar voor alle Nintendo Switch-spelers. Om de DLC te krijgen, installeert u gewoon de meest recente update, versie 1.1.23.

Depths of the Forgotten introduceert een nieuwe en gevaarlijke zone, drie nieuwe monsters, een nieuwe set unieke wapens en een gloednieuwe, vernietigende vaardigheid.

video
play-rounded-fill

De uitbreiding biedt ongeveer 30% extra content in de vorm van drie nieuwe ontmoetingen met eindbazen, elk met zijn unieke terrein en angstaanjagend complexe aanvalspatronen. Terwijl spelers door de Forgotten Depths reizen, ver van de vage schittering van de maan, worden ze beloond met nog meer personalisatiemogelijkheden, wat bijdraagt ​​aan het toch al brede spectrum van unieke krachten en movesets van de game.

‘Depths of the Forgotten’ omvat ook het volgende:

  • Orenai the Watcher, een mysterieuze nieuwe NPC.
  • Vier unieke, baanbrekende wapens.
  • Een uitgebreid nieuw wapen-upgradesysteem.
  • Nieuwe, begraven mythologie breidt zich uit over het universum van de oudste zielen.

Over Eldest Souls

Eldest Souls bevat nu ‘Depths of the Forgotten’, een gratis belangrijke update die een nieuwe en gevaarlijke zone, drie nieuwe monsters, een verscheidenheid aan exotische wapens, een wapenaanpassingssysteem en een geheel nieuwe, vernietigende vaardigheid toevoegt.

Na eeuwenlange slavernij kwam de mens uiteindelijk in opstand tegen de oude goden, waarbij deze enorme tragedies werden opgesloten onder de heilige muren van de citadel. Maar er roerde zich iets boosaardigs van binnen…

De oude goden hebben een enorme verwoesting op de planeet losgelaten als laatste vergeldingsdaad. De mensheid is aan het verdwijnen, met slechts een sprankje hoop over.

De last die een eenzame krijger draagt, is zwaar. Gewapend met een groot zwaard gemaakt van pure Obsydian.

Moeilijke gevechten:

Er wachten snelle en moeilijke Souls-achtige gevechten, waarbij elke seconde telt. Het lot is echter gunstig voor de dapperen, en het vernietigen van de Oude Goden kan de speler vermogens schenken die verder gaan dan het menselijke concept.

Wreedheid door bazen:

Eldest Souls concentreert zich op de moeilijkste en meest opwindende gevechten – de Bosses! – waarbij elke Oude God de speler een nieuwe en duidelijke taak geeft om het hoofd te bieden… met passende beloningen voor degenen die slagen!

Een eeuwig koninkrijk:

Je komt interessante NPC’s, spannende zoektochten en een opeenvolging van duistere en enge geheimen tegen terwijl je de labyrintische gangen verkent op zoek naar de Old Gods. Ontdek langzaam de waarheid over de Oude Goden en hun slavernij voor millennia…

Perfecte pixels:

Geniet van de pixelschoonheid van de heilige Citadel, die overloopt van prachtige 16-bits aandacht voor detail. Maar kijk niet te lang. Dit monument voor menselijke prestaties is al lang vergeten en er is iets vreselijks diep van binnen wortel geschoten.

Uw ontwerp, uw regels:

Elke ontmoeting met de Oude Goden brengt zijn eigen uitdagingen en beloningen met zich mee. Claim hun hemelse krachten om toegang te krijgen tot een overvloed aan verschillende talenten en vaardigheden, zodat je je eigen gevechtsstijl kunt creëren uit een overvloed aan combinaties.

Kenmerken:

  • Vecht je een weg door een reeks ongewoon moeilijke gevechtsconfrontaties.
  • Terwijl je de oude Citadel verkent, kom je een hele reeks fascinerende NPC’s en missies tegen.
  • Ontrafel de mysteries van de oude goden voordat de wereld wordt vernietigd.
  • Bewonder het prachtige pixel-perfecte visuele ontwerp, dat bol staat van de voortreffelijke aandacht voor detail.
  • Het is jouw build en jij kiest de regels. Kies uit een overvloed aan vaardigheidscombinaties om je eigen gevechtsstijl te creëren.

Eldest Souls is nu beschikbaar in de Nintendo Switch eShop.

Ad