Embr voegt Secret Hosr mode toe

Embr voegt Secret Hosr mode toe

Op Nintendo Switch heeft Embr een nieuwe update ontvangen met een geheel nieuwe Secret Hosr-multiplayermodus. Het stelt vier Responders in staat om langere missies te ondernemen met meer klanten en gevaarlijke explosieven die op het punt staan ​​te ontploffen die verwijderd moeten worden.

Voor het eerst in deze modus nemen spelers het op tegen een van hun collega’s. Je moet je klanten veilig houden, het gebouw beveiligen en de explosieven onschadelijk maken aangezien een Hosr-agent de opdracht heeft geïnfiltreerd. Als spelers denken te weten wie de saboteur is, kunnen ze een klacht indienen om de agent weg te stemmen.

video

Muse Games team manager Howard Tsao over de nieuwe Secret Hosr mode voor Embr:

Just when you think things can’t get much faster or crazier, Secret Hosr appears. We’re excited to watch how players work together to defuse explosives set by competing corporate spies, as well as the chaos that ensues when gamers start pointing fingers at one another as prospective ‘Saboteurs.’ It’s the next phase in Embr’s growth, and we’re looking forward to welcoming the millions of GamePass subscribers to the celebration.

Over Embr

Brandbestrijding in een chaotische co-op

Stel een team van vrienden samen om de beste brandweerman te worden die er te koop is. Haast je naar brandende gebouwen met dodelijke risico’s, waardevolle spullen en geavanceerde beveiligingssystemen. Bestrijd branden, red levens, red eigendommen en verdien geld dat je leven zal veranderen. Koop hightech tools met geavanceerde upgrades en nieuwe kostuums die nieuwe spelmodi ontgrendelen.

Er is genoeg vuur voor iedereen! Speel alleen of met een team van maximaal vier spelers online, met dynamische moeilijkheidsgraad die zich aanpast aan de grootte van je team.

Speel door 25 verschillende niveaus verspreid over drie districten, elk met zijn eigen reeks vallen, gevaren en toenemend gevaar.

Er zijn veel verschillende manieren om een ​​held te zijn. Deuren inbreken, ramen inslaan, elektrische circuits repareren, gaslekken opruimen, beveiligingssystemen ontwijken en doen wat nodig is om het werk gedaan te krijgen en betaald te krijgen.

Krijg vijfsterrenevaluaties om de aandacht van rijke klanten te trekken. Als je weinig geld hebt, neem dan een paar waardevolle spullen mee als de klanten niet kijken.

Met een verscheidenheid aan uitrusting, upgrades, vrachtwagens en kleding kun je de perfecte persoonlijke brandbestrijdingservaring creëren. Met de valschadebeperkende dummyhelm, trotseer de zwaartekracht met de unieke Double Jump Baseball Cap, trek een paar geïsoleerde handschoenen aan om een ​​borstel met die vervelende elektrische gevaren te overleven, of probeer een van de 17 beschikbare uitrustingsalternatieven, je kunt springen gemakkelijk van torenhoge gebouwen.

Met nieuwe soorten missies, dagelijkse en wekelijkse uitdagingen en veel prestaties om na te jagen, zorgt Embr ervoor dat je terugkomt voor meer.

Embr is nu beschikbaar op Nintendo Switch, zowel fysiek als digitaal, en de Secret Horse-modus-upgrade is beschikbaar als gratis download.

Ad