Er komen twee Lara Croft-spellen aan

Er komen twee Lara Croft-spellen aan

Square Enix heeft aangekondigd dat er volgend jaar twee games met de iconische Lara Croft zullen verschijnen op de Nintendo Switch. Helaas zijn dit geen nieuwe games met in de hoofdrol ieders favoriete avonturier, maar het zijn solide games.

De eerste game is Lara Croft and the Guardian of Light die in 2010 werd uitgebracht voor de Xbox 360 en PlayStation 3 en de tweede is Lara Croft and the Temple of Osiris die in 2016 uitkwam voor PlayStation 4 en Xbox One. Beide games zullen in 2022 beschikbaar zijn voor Switch-bezitters.

Tomb Raider komt eraan

Een samenwerking tussen Crystal Dynamics en Feral Interactive zal Lara Croft and the Guardian of Light en Lara Croft and the Temple of Osiris in 2022 naar Nintendo Switch brengen, het debuut van de Tomb Raider-franchise op de console.

Lara Croft and the Guardian of Light en Lara Croft and the Temple of Osiris zijn arcade-geïnspireerde actie-avonturengames die de kenmerken van Tomb Raider combineren, waaronder verkenning en ontdekking, platformen en puzzels oplossen, met coöperatieve multiplayer , karakterprogressie en leuke snelle gevechten.

Leuk om dit te zien gebeuren, maar hopen dat de recente Tomb Raiders verschijnen, zonder dat ze een cloudversie zijn, is misschien te veel verwacht.

Ad