Er wacht een wereld van avontuur in Hisui in Pokemon Legends: Arceus

Er wacht een wereld van avontuur in Hisui in Pokemon Legends: Arceus

Nintendo heeft een video van één minuut uitgebracht voor Pokemon Legends: Arceus die een overzicht geeft van de game en wat te verwachten. Dit komt vóór de release van de game later deze maand.

video

Over Pokémon Legends: Arceus

Bereid je voor op een nieuw soort prachtig Pokémon-avontuur in Pokémon Legends: Arceus, een gloednieuwe game van Game Freak die actie en verkenning combineert met de RPG-oorsprong van de Pokémon-serie. Ga in het oude Hisui-gebied op verkenningstochten. Door de gewoonten van wilde Pokémon te bestuderen, erop te kruipen en een goed gerichte Poké Ball te gooien, kun je ze vangen. Om soepel deel te nemen aan de strijd, gooi je de Poké Ball met je vriend Pokémon in de buurt van een wilde Pokémon.

Bouw de eerste Pokédex van het gebied in de Hisui-regio, die vroeger bekend stond als Sinnoh.

Je reis vindt plaats in de uitgestrekte natuurlijke schoonheid van het Hisui-gebied, waar je Pokémon moet bestuderen om de eerste Pokédex in de regio te voltooien. Mount Coronet rijst op vanuit het midden, aan alle kanten omringd door diverse ecosystemen. Mogelijk vind je in deze periode nieuw gevonden Pokémon zoals Wyrdeer, een evolutie van Stantler, en nieuwe regionale vormen zoals Hisuian Growlithe, Hisuian Zorua en Hisuian Zoroark – ver voor de gebeurtenissen in de spellen Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl! Ontdek de mysteries van de mythische Pokémon Arceus langs de route.

Ad