Espeon komt naar Pokemon Unite

Espeon komt naar Pokemon Unite

Espeon wordt volgens de aankondiging het volgende speelbare personage van Pokemon Unite. Vanaf 16 mei 2022 hebben alle gamers toegang tot Espeon.

Espeons rol als aanvaller op afstand is tot nu toe alleen bewezen. Verder zijn er verder geen details bekend gemaakt.

Pokemon Unite’s personages

Espeon voegt zich bij de selectie van Pokemon Unite, die sinds de introductie gestaag is gegroeid. Azumarill werd in april in het spel geïntroduceerd. Duraludon is al in de game verschenen. Hoopa, Trevenant, Dragonite, Tsareena, Greedent, Sylveon, Mamoswine, Blastoise, Blissey, Gardevoir, Gardevoir, Zeraora, Pikachu, Charizard, Snorlax, Crustyle, Greninja, Eldegoss, Talonflame, Lucario, Venusaur, Mr. Mine, Slowbro, Absol, Machamp, Wigglyt

Pokemon Unite is een gratis te spelen game die zowel op de Nintendo Switch als op mobiele apparaten met iOS en Android kan worden gespeeld.

Over Pokemon Unite

Pokémon UNITE: bundel je krachten om de tegenstander te verslaan in de eerste 5-tegen-5 strategische teamvechtgame van Pokémon!

Ga met trainers van over de hele wereld mee op weg naar Aeos Island voor de Unite Battles! Trainers strijden in 5-tegen-5 teamgevechten om te bepalen wie de meeste punten kan verdienen in de toegestane tijd in Unite Battles. Terwijl jij en je teamgenoten vechten tegen wilde Pokémon, een level omhoog gaan, je eigen Pokémon ontwikkelen en ernaar streven om te voorkomen dat het team van de tegenstander punten verdient, is teamwerk essentieel. Stel je samenwerking op de proef en kom als overwinnaar uit de strijd!