Evil Dead: The Game uitgesteld tot mei 2022

Evil Dead: The Game uitgesteld tot mei 2022

De release van Evil Dead: The Game is opnieuw uitgesteld door Saber Interactive en Boss Team Games. De game wordt nu uitgebracht op 13 mei 2022, met een trailer en pre-orderinformatie die in februari uitkomt.

De game wordt uitgesteld om “de best mogelijke ervaring te bieden”, aldus de ontwikkelaars.

De officiële verklaring voor de vertraging is als volgt:

Hallo, liefhebbers van The Evil Dead! We wisten dat het funky moest zijn toen we een nieuwe game wilden maken die de Evil Dead-serie waardig was. Evil Dead: The Game wordt nu uitgebracht op 13 mei 2022 om de best mogelijke ervaring te bieden. Deze vertraging geeft ons team de tijd die ze nodig hebben om alles precies perfect te krijgen, zodat je boomstick gepolijst, volledig geladen en klaar is om Deadites op 13 mei te vernietigen. Aanvaard onze oprechte dank voor uw geduld en begrip.

Maak je geen zorgen, je hoeft niet lang te wachten op aanvullende informatie: houd ons in de gaten in februari voor pre-order informatie en een GLOEDNIEUWE TRAILER!

Evil Dead: The Game zou in 2021 uitkomen, maar het werd uitgesteld tot februari 2022 voordat het uiteindelijk op 13 mei zou verschijnen.

Over Evil Dead: The Game

Kruip in de huid van Ash Williams of zijn metgezellen uit de cultklassieker Evil Dead-serie en werk samen in een game boordevol over-the-top coöp- en PVP-multiplayeractie! In een game die is geïnspireerd op de drie originele Evil Dead-films en de originele Ash versus Evil Dead-televisieserie van Starz, speel je als een team van vier overlevenden op verkenning, plundering, het beheersen van je terreur en het lokaliseren van essentiële objecten om de kloof tussen werelden te dichten.

KLASSIEKE PERSONALITEITEN

Speel als Ash, Scotty, Lord Arthur, Kelly Maxwell, Pablo Simon Bolivar en andere personages uit de Evil Dead-wereld, met een nieuwe dialoog van Bruce Campbell en anderen!

SPEEL ALS GOED OF KWADE..

Vecht voor de goeden of neem de controle over de machtige Kandarian Demon om Ash en andere spelers te achtervolgen door Deadites, de omgeving en zelfs de zielen van de overlevenden te bezitten!

GRAFIEKEN DIE NIET VAN DEZE WERELD ZIJN

Of je nu een Deadite doormidden scheurt met de beroemde kettingzaaghand van Ash of door de kaart vliegt in geestvorm als de Kandarian Demon, de game legt de look en feel van de Evil Dead-franchise in al zijn glorie vast, met realistische beelden en een op fysica gebaseerd gore-systeem dat de horror tot leven brengt!