F-Zero GX producer – Zou aan de serie werken als ze worden benaderd

F-Zero GX producer – Zou aan de serie werken als ze worden benaderd

Een veelgevraagde franchise van Nintendo-fans is natuurlijk F-Zero. De laatste titel in de serie was F-Zero Climax voor de Game Boy Advance in 2004. Red Bull kreeg de kans om Toshihiro Nagoshi te interviewen, die de producent was van de uitstekende F -Zero GX voor de GameCube een titel die we nog steeds dierbaar zijn.

Toshihiro verklaarde dat hij geïnteresseerd zou zijn in het opnieuw bezoeken van de serie als hij zou worden benaderd door Nintendo en klaar zou zijn voor het creëren van een opnieuw uitdagende inzending.

F-Zero GX-producer Toshihiro Nagoshi citaat

Mmm… Putting aside the odds of it happening, I must admit I have a lot of affection for F-Zero GX.

If the opportunity were to present itself, I wouldn’t mind. And in that case, I’d like to make it a challenging game. I believe that if Nintendo just wants a racing game that is ‘fun and accessible’, they already have Mario Kart for that purpose.

Ja graag

Ik kan alleen maar zeggen dat ik persoonlijk graag een nieuwe aflevering in de F-Zero-serie zou willen zien. Ik vond het geweldig om GX op de Nintendo Gamecube te spelen en het kostte nogal wat tijd om de Master-modus en de Very Hard-verhaalmodus onder de knie te krijgen om de AXE-beker te verdienen als ik me niet vergis.

Voor iedereen die nog nooit heeft gespeeld, als je het kunt, zul je het geweldig vinden.