F-Zero X – Graphics vergelijking

F-Zero X – Graphics vergelijking

Toen Nintendo een paar weken geleden de releasedatum van F-Zero X voor Nintendo Switch Online onthulde, kregen fans een eerste blik op F-Zero X, en een nieuwe video van GameXplain vergelijkt dit versie naar het origineel van de N64.

video
play-rounded-fill

Over F-Zero X

In 1998 werd F-Zero X uitgebracht voor de N64. Sindsdien is het beschikbaar op de Wii Virtual Console.

Kies uit verschillende races met hover-auto’s, waaronder verbeterde versies van de Blue Falcon en andere auto’s uit de originele F-Zero-game, en bereid je voor om te versnellen! Race naar de finish op luchtcircuits die draaien en draaien. Je moet echter uit de buurt blijven van de andere 29 voertuigen op de baan, anders krijg je straffen! Probeer een Grand Prix Cup te winnen, de snelste rondetijd neer te zetten in een tijdrit of de concurrenten te verslaan in een Death Race als je competitief bent. In de Versus-modus kun je ook met drie vrienden vechten. F-Zero X is een goede racegame om naar terug te keren, met vijf verschillende speelmodi, geheime auto’s en circuits en een geweldige soundtrack.

De N64-titels voor de Nintendo Switch hebben de afgelopen maanden veel aandacht gekregen. Veel games hebben vlekkeloos gewerkt sinds hun release, terwijl sommige wat problemen hadden. Fans van Zelda: Ocarina of Time waren bijvoorbeeld niet tevreden over de manier waarop mist in de game werd getoond. Gelukkig is dit onlangs opgelost.

Op 11 maart 2022 werd F-Zero X uitgebracht op Nintendo Switch Online. Om de N64-app te downloaden en de game te spelen, moet je geabonneerd zijn op de Expansion Pass-laag.