FAIRY TAIL – Nieuwe Special Trailer

FAIRY TAIL – Nieuwe Special Trailer

Kijk je uit naar de aanstaande FAIRY TAIL op Nintendo Switch? Koei Tecmo heeft een nieuwe speciale trailer uitgebracht met meer gevechten en tussenfilmpjes van de game.

Het bevat veel vurige aanvallen en een glimp van gewelfde fanservice. Dus geniet!

video
play-rounded-fill

Over FAIRY TAIL

De populaire manga / anime-serie van Hiro Mashima, Fairy Tail, krijgt een JRPG-aanpassing voor PlayStation 4, Nintendo Switch en pc via Steam. Koei Tecmo en Gust Studios zijn meer dan enthousiast om het project over te nemen en internationaal te lanceren in 2020.

Koei Tecmo zal de game publiceren, terwijl Gust de ontwikkeling van de game zal verzorgen met speciale supervisie van Fairy Tail’s auteur, Hiro Mashima.

De serie is ook uitgebracht voor iOS- en Android-apparaten. Dit wordt dus de eerste keer in de serie om de belangrijkste platforms in het Westen te raken. Fans van de serie en nieuwkomers beginnen aan een nieuw avontuur met de unieke en kleurrijke cast van de game die meer dan tien jaar duurde!

De game volgt de avonturen van een oud magisch gilde bekend als ‘Fairy Tail’. Volg de rollen van Natsu Dragneel, een afstammeling van een draak, Lucy Heartfilia, een magiër en het gloednieuwe lid van het gilde, evenals de rest van de excentrieke leden van het gilde.

Fairy Tail keert binnenkort terug naar Earth-land! Ben je klaar om alle magie tot leven te zien komen? Vergezel Natsu Dragneel en Lucy Heartfilia en de rest van het gilde in hun volgende avontuur in PS4, Switch & PC!

Ad