Fall Guys – 20 minuten aan gameplay

Fall Guys – 20 minuten aan gameplay

De Nintendo Switch-versie van Fall Guys, die net uitkwam, heeft nu nieuwe manieren om te spelen. Nadat de console van Nintendo meer dan een jaar geleden werd aangekondigd, moesten mensen lang wachten om hem te krijgen. Mediatonic heeft het eindelijk uitgebracht. Super Nintendo zorgde voor wat gameplay.

video
play-rounded-fill

Over Fall Guys: Ultimate Knockout

Fall Guys: Ultimate Knockout gooit hordes deelnemers online in een waanzinnige spurt door ronde na ronde van toenemende chaos totdat er nog maar één winnaar over is. Terwijl je de top probeert te bereiken, moet je vreemde obstakels bevechten, onhandelbare concurrenten passeren en voorbij de onbuigzame wetten van de fysica komen. Laat je trots aan de deur en maak je klaar om op een grappige manier te falen als je de kroon wilt winnen.

Enorm online pandemonium: sluit je aan bij een groot aantal andere online concurrenten in een reeks gekke uitdagingen en hindernisbanen in de hoop de doorgang te maken en door te gaan naar de volgende ronde van chaos.

Competitief en coöperatief: ga tussen competitieve free-for-alls en coöperatieve uitdagingen, of ga de Blunderdome aan met vrienden in de Squads-modus.

Comisch fysiek: kijk met plezier toe hoe je concurrenten buigen, stuiteren en hun weg naar hilarische, op fysica gebaseerde mislukkingen beuken!

Verrukkelijk aanpasbaar: in Fall Guys kun je je look veranderen met alles van modieuze ananaskleding tot de nieuwste konijnenhoeden.

De Nintendo Switch eShop heeft nu Fall Guys. Het werkt met Engels, Japans, Portugees, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Russisch, Koreaans, Chinees (vereenvoudigd) en Chinees (traditioneel).