Fall Guys: Ultimate Knockout


Fall Guys: Ultimate Knockout

Fall Guys: Ultimate Knockout gooit hordes deelnemers online samen in een gekke sprint door ronde na ronde van escalerende chaos totdat er één winnaar overblijft! Vecht tegen bizarre obstakels, schuif je door onhandelbare concurrenten heen en overwin de onbuigzame wetten van de natuurkunde terwijl je naar grootsheid struikelt. Laat je waardigheid achter en bereid je voor op een hilarische mislukking in je zoektocht om de kroon op te eisen!

Enorm online pandemonium: Duik in een reeks belachelijke uitdagingen en wilde hindernisbanen met massa’s andere concurrenten online, allemaal in de hoop de cut te maken en door te gaan naar de volgende ronde van chaos.

Competitief en coöperatief: schakel tussen competitieve free-for-alls en coöperatieve uitdagingen waarbij het verliezende team allemaal wordt geëlimineerd!

Komisch fysiek: kijk vol vreugde toe hoe je medeconcurrenten zich een weg buigen, stuiteren en bashen naar hilarische, op fysica gebaseerde mislukkingen!

Heerlijk aanpasbaar: faal in stijl met alles van modieuze ananas-couture tot de nieuwste konijnenhoeden die beschikbaar zijn om je look aan te passen in Fall Guys.

Release info - Fall Guys: Ultimate Knockout


Release datum
zomer 2021

Uitgever
Epic Games

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
60

Advies leeftijd
tbd

NS Online support

Game code
HACPA28PA

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
chinese, english, french, german, italian, japanese, korean, portuguese, russian, spanish

Genres
adventure, action, party
Ad