Fall Guys – 50 miljoen+ spelers wereldwijd in twee weken

Fall Guys – 50 miljoen+ spelers wereldwijd in twee weken

De schattige en kleurrijke Fall Guys zijn net gearriveerd op de Nintendo Switch, Xbox Series X|S-consoles en PlayStation 5, en het lijkt erop dat de inspanningen van het team van MediaTonic hun vruchten hebben afgeworpen, aangezien de game heeft in twee weken al 50 miljoen spelers bereikt.

Volgens de downloadcijfers van PlayStation Blog was Fall Guys vorige maand de meest gedownloade game op PlayStation 4- en PlayStation 5-systemen en overtrof Fortnite, dat op nummer 2 viel. MediaTonic heeft iedereen die aan de game heeft deelgenomen via Twitter bedankt . Fall Guys is momenteel beschikbaar als gratis te spelen game in de Nintendo Switch eShop, met een gekochte Battle Pass.

About Fall Guys

Je bent van harte welkom om te duiken en je een weg te banen naar de top van het onhandige pantheon. Beginner of professional? Solo of met een groep? Fall Guys zorgt voor steeds wisselend lachen en genieten met hoge intensiteit. Alleen zo dwaas mogelijk lijken terwijl je het doet, is belangrijker dan winnen. Pak het gekste kostuum dat je kunt vinden en ga in de rij staan ​​- het optreden gaat bijna beginnen!

  • Competitief versus samenwerkend: schakel tussen competitieve en coöperatieve taken, of neem het op tegen de Blunderdome met maximaal drie vrienden!
  • Speel met je vrienden: Fall Guys maakt cross-platform spelen, feesten en vooruitgang mogelijk met je Epic Games-account.
  • De inhoud verandert altijd: tijdelijke evenementen en nieuwe gametypes houden het interessant. Elk seizoen introduceert nieuwe outfits, samenwerkingen, hindernissen en manieren om te spelen.
  • Uitzonderlijk aanpasbaar: kleuren, patronen, kostuums en naamplaatjes zijn allemaal beschikbaar.