Fall Guys – Clan Of Yeetus evenement

Fall Guys  – Clan Of Yeetus evenement

Later deze week is er een nieuw evenement voor Fall Guys-spelers, waardoor ze meer kans hebben om het te verknoeien. Het Clan of Yeetus-evenement, dat plaatsvindt van 28 juli tot 1 augustus 2022, is aangekondigd door Epic Games. Zoals gewoonlijk kunnen deelnemers speciale prijzen verdienen, zoals een nieuwe bijnaam, een nieuw naamplaatje en meer!

De gebeurtenis waarbij de Clan of Yeetus betrokken is, stort neer op de Blunderdome. Sommige van onze rondes zijn overgenomen door grote hamers die snel ronddraaien. En het is aan jou om te dippen, duiken, duiken en ze te ontwijken over meerdere rondes om de ultieme bonk-kampioen te worden!

video
play-rounded-fill

Het evenement bevat veel levels uit het Fall Guys-universum die je kent en waar je van houdt. Maar elk zal zijn wendingen hebben die nieuw en opwindend zijn. Er zijn veel hamers die je van je voeten zullen slaan als ze de kans krijgen.

EEN HIT WONDER

Geen beloning voor je harde werk? Oh, maar er zijn voordelen… Wow, er zijn veel voordelen. Dit is wat je zou kunnen krijgen als je de rondes met hamers verslaat:

  • Naam voor de clan van Yeetus – 100 punten
  • 200 complimenten – 200 punten
  • Naamplaatje voor Yeetus Pass: 500 punten
  • Aspirerend YETTER-patroon – 700 punten
  • Packing Yeet Wearable Backpack is 800 punten waard.

Tijdens het evenement kun je ook een schattig Yeetus-kostuum kopen in de Fall Guys Store.

  • Yeetus-kostuum

SMASH OM TE OPENEN

Om deze goodies te krijgen, moet je hard werken (haha!) bij de speciale evenementuitdagingen die we hebben opgezet voor de grote Yeetus-strijd. Start Fall Guys en kies “Show Selector” om te spelen. Je ziet ALLEEN een mooie showafbeelding voor Clan of Yeetus… Als je dat kiest, ben je klaar om te vallen.

Je speelt ze alleen, maar je kunt nog steeds met je vrienden in de rij gaan staan ​​voor een feestje om te zien wie er wint. Maak je klaar om Door Dash, Hit Parade, Wall Guys en Ski Fall te spelen. Ze hebben allemaal speciale versies die alleen beschikbaar zijn tijdens bepaalde evenementen. Bekijk de “Spicy Challenges” van de game om te zien wat je moet doen om de goede dingen te krijgen.

De Blunderdome is waar we je zullen zien.

Ad