Fall Guys – Free for All trailer

Fall Guys – Free for All trailer

Fall Guys heeft nu een nieuwe Free for All gameplay-trailer. Het promoot niet alleen seizoen 1, maar het fungeert ook als een herinnering aan de Nintendo Switch-release.

video
play-rounded-fill

Over Fall Guys: Ultimate Knockout

Fall Guys: Ultimate Knockout plaatst zwermen deelnemers online tegen elkaar in een waanzinnige sprint door ronde na ronde van groeiende onrust, totdat slechts één winnaar overleeft! Terwijl je op weg bent naar grootsheid, moet je vreemde obstakels, agressieve tegenstanders en de onbuigzame wetten van de natuurkunde het hoofd bieden. Laat je trots aan de deur en zet je schrap voor een hilarische mislukking in je zoektocht naar de troon!

Enorm online pandemonium: duik in een reeks belachelijke uitdagingen en waanzinnige hindernisbanen met duizenden andere online concurrenten, allemaal in de hoop door te breken en door te gaan naar de volgende ronde van chaos.

Concurrerende en coöperatieve gameplay: schakel tussen competitieve free-for-all en coöperatieve uitdagingen, of ga de Blunderdome aan met vrienden in de Squads-modus!

Kijk vol ontzag hoe je andere concurrenten buigen, stuiteren en zich een weg banen naar hilarische, op fysica gebaseerde mislukkingen!

Fall Guys is heerlijk aanpasbaar, met alles van elegante ananascouture tot de nieuwste konijnenhoeden om je outfit aan te passen.

Fall Guys is op 21 juni uitgebracht als gratis te spelen titel voor de Nintendo Switch.