Fall Guys – Free-To-Play en komt op 21 Juni

Fall Guys – Free-To-Play en komt op 21 Juni

Mediatonic heeft hun belofte gehouden en bevestigd dat Fall Guys op 21 juni zou worden uitgebracht voor de Nintendo Switch-consolefamilie.

Op dezelfde dag verklaarde het bedrijf dat Fall Guys gratis te spelen zou worden, vermoedelijk om hun spelersbestand te vergroten, zodat je niets hoeft te betalen om te spelen. Je kunt je eigen banen bouwen, wat een van de nieuwe functies is die in het kleurrijke multiplayer-spel worden opgenomen, hoewel die functie op een later tijdstip beschikbaar zal zijn. Fall Guys zal ook cross-progression en cross-play hebben, waarbij de Nintendo Switch-versie streeft naar 30 frames per seconde in zowel draagbare als gedockte modi.

video
play-rounded-fill

Over Fall Guys

Fall Guys: Ultimate Knockout plaatst honderden deelnemers tegen elkaar in een online race door toenemende chaos totdat er maar één winnaar overleeft! Terwijl je op weg bent naar grootsheid, overwin je vreemde barrières, duw je voorbij boze tegenstanders en overwin je de onbuigzame wetten van de fysica. Laat je trots aan de deur en verwacht jammerlijk te falen in je zoektocht naar de troon!

Enorm online pandemonium: neem het online op tegen duizenden andere spelers in een reeks absurde taken en waanzinnige hindernisbanen in de hoop door te breken en door te gaan naar de volgende ronde van chaos.

Competitief en coöperatief: schakel tussen competitieve free-for-alls en coöperatieve taken, of werk samen met vrienden in de Squads-modus om de Blunderdome te verslaan!

Kijk hoe je andere concurrenten buigen, stuiteren en zich een weg banen naar hilarische, op fysica gebaseerde mislukkingen!

Verrukkelijk aanpasbaar: in Fall Guys kun je je outfit personaliseren met alles van stijlvolle ananascouture tot het nieuwste op het gebied van hoofddeksels voor konijnen.