Fall Guys – Het thema van seizoen 5 is Jungle Adventure

Fall Guys – Het thema van seizoen 5 is Jungle Adventure

Fall Guys werd in februari aangekondigd voor de Nintendo Switch, maar is nog steeds niet beschikbaar. De Nintendo Switch, Xbox One en Xbox Series X worden voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Volgens de ontwikkelaars in een blogpost van april gebeurde de vertraging omdat het “ons team wat tijd geeft om functies zoals cross-play toe te voegen, dus als we nieuwe platforms toevoegen, kunnen spelers in harmonie met hun vrienden struikelen.” , ongeacht hun platform naar keuze”.

PC en PS4 nu …

Het is momenteel beschikbaar op pc en PlayStation 4 en die versies krijgen nog steeds updates. Het officiële Fall Guys Twitter-account heeft zelfs onthuld dat het thema voor seizoen 5 Jungle Adventure wordt. Eerdere thema’s waren spelshows, middeleeuws, winter en een toekomstthema met een retrostijl.

Over Fall Guys Ultimate Knockdown

Een vrije strijd van escalerende chaos totdat er één overwinnaar overblijft!

Fall Guys: Ultimate Knockout gooit hordes deelnemers online in een waanzinnige sprint door ronde na ronde van escalerende chaos totdat er één overwinnaar overblijft! Vecht tegen bizarre obstakels, duw door weerbarstige concurrenten en overwin de onbuigzame wetten van de natuurkunde terwijl je naar grootsheid strompelt. Laat je waardigheid aan de deur en bereid je voor op een hilarische mislukking in je zoektocht om de kroon te claimen!

Kenmerken:

  • Enorm online pandemonium – Duik in een reeks belachelijke uitdagingen en wilde hindernisbanen met massa’s andere concurrenten online, allemaal in de hoop de cut te halen en door te gaan naar de volgende ronde van chaos.
  • Competitief en coöperatief – Schakel tussen competitieve free-for-all en coöperatieve uitdagingen waarbij het verliezende team allemaal wordt uitgeschakeld!
  • Comisch fysiek – Kijk met plezier toe hoe je medeconcurrenten buigen, stuiteren en bashen hun weg naar hilarische, op fysica gebaseerde mislukkingen!
  • Verrukkelijk aanpasbaar – faal in stijl met alles van modieuze ananascouture tot de nieuwste konijnenhoeden die beschikbaar zijn om je look in Fall Guys aan te passen.