Fall Guys – Sonic Event begint deze week

Fall Guys – Sonic Event begint deze week

De samenwerking tussen Sonic the Hedgehog en Fall Guys die eerder was uitgelekt, is nu officieel, en de ontwikkelaar van de game, Mediatonic, zegt dat dit later deze week zal plaatsvinden. De Sonic the Hedgehog-serie, die meer dan 30 jaar geleden begon, wordt tijdens het evenement geƫerd.

De samenwerking met Fall Guys voegt een nieuw niveau toe met een Sonic-thema en nieuwe outfits voor de Sonic-personages. In de Fall Guys-game kun je kostuums voor Sonic, Tails, Knuckles, Super Sonic en Dr. Robotnik kopen in de in-game store. Je kunt ook een emote kopen met de naam ‘Sonic Foot Tap’, als je dat wilt. Fall Guys is nu beschikbaar in de Nintendo Switch eShop en andere platforms.

Bean Hill Zone

“Het nieuwe niveau heet “Bean Hill Zone”, en de Fall Guys-bonen moeten zoveel mogelijk ringen verzamelen om speciale beloningen te krijgen. Als een speler 200 punten krijgt, krijgen ze een naamplaatje met de tekst “Bean Hill Zone.” Als je 400 punten krijgt, krijg je 200 kudos. Als je 600 punten krijgt, krijg je een Bonus Rings Pattern-outfit. Als je 800 punten krijgt, krijg je 400 kudos. Als je 1.000 punten krijgt, krijg je de beroemde sneakers van Sonic .