Fall Guys – Sonic the Hedgehog samenwerking

Fall Guys – Sonic the Hedgehog samenwerking

Er is een nieuw Sonic the Hedgehog-partnerschap onthuld voor Fall Guys. Spelers kunnen zich verkleden als Sonic, Knuckles en Tails.

Op 21 juni 2022 wordt Fall Guys uitgebracht op Switch. De samenwerking met Sonic the Hedgehog gaat in augustus van start.

Over Fall Guys

Je bent van harte welkom om te duiken en je een weg naar de top van het onhandige pantheon te ontwijken. Beginner of professional? Solo of met een groep? Fall Guys zorgt voor steeds wisselend lachen en genieten met hoge intensiteit. Alleen zo dwaas mogelijk lijken terwijl je het doet, is belangrijker dan winnen. Pak het gekste kostuum dat je kunt vinden en ga in de rij staan… de show gaat beginnen!

Tommel tussen competitieve free-for-alls en coöperatieve uitdagingen, of ga de Blunderdome aan met maximaal drie vrienden!

Fall Guys maakt cross-play, cross-platform feesten en cross-progressie mogelijk met je Epic Games-account.

Gebeurtenissen met beperkte tijd en nieuwe spelstijlen houden de gameplay interessant. Elk seizoen introduceert nieuwe outfits, samenwerkingen, hindernissen en manieren om te spelen.

Glorieus aanpasbaar: kies uit een breed scala aan kleuren, patronen, kostuums en naamplaten. Vier je overwinningen met stijlvolle Celebrations en laat je stijl zien met Emotes!