Fall Guys X Halo Spartan Showdown Event

Fall Guys X Halo Spartan Showdown Event

Een nieuw crossover-evenement voor Fall Guys is officieel aangekondigd door Mediatonic.

Het evenement “Spartan Showdown” bevat cosmetica en taken op basis van Master Chief en andere Halo-personages. Het evenement begint op 30 juni en zal een van de eerste nieuwe evenementen zijn die beschikbaar zijn op de Switch-editie wanneer deze op 21 juni wordt uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over Fall Guys: Ultimate Knockout

Fall Guys: Ultimate Knockout plaatst zwermen deelnemers online tegen elkaar in een waanzinnige sprint door ronde na ronde van groeiende onrust, totdat slechts één winnaar overleeft! Terwijl je op weg bent naar grootsheid, moet je vreemde obstakels, agressieve tegenstanders en de onbuigzame wetten van de natuurkunde het hoofd bieden. Laat je trots bij de deur achter en zet je schrap voor een hilarische mislukking in je zoektocht naar de troon!

Enorm online pandemonium: duik in een reeks belachelijke uitdagingen en waanzinnige hindernisbanen met duizenden andere online concurrenten, allemaal in de hoop door te breken en door te gaan naar de volgende ronde van chaos.

Concurrerende en coöperatieve gameplay: schakel tussen competitieve free-for-all en coöperatieve uitdagingen, of ga de Blunderdome aan met vrienden in de Squads-modus!

Kijk vol ontzag hoe je andere concurrenten buigen, stuiteren en zich een weg banen naar hilarische, op fysica gebaseerde mislukkingen!

Fall Guys is heerlijk aanpasbaar, met alles van elegante ananascouture tot de nieuwste konijnenhoeden om je outfit aan te passen.

Ad