Famicom Detective Club – Engelse Overview Trailer

Famicom Detective Club – Engelse Overview Trailer

Nintendo heeft een Engelse overzichtstrailer voor Famicom Detective Club uitgebracht. De trailer geeft een samenvatting van de plot van beide games in de collectie. De collectie bestaat uit The Missing Heir en The Girl Who Stands Behind.

De trailer geeft spelers een beter zicht op de bijgewerkte beelden en Engelse vertaling van de game.

video
play-rounded-fill

Over Famicom Detective Club: The Missing Heir & Famicom Detective Club: The Girl Who Stands Behind

Ontdek de dramatische waarheid in dit mysteriespel double bill

Ontdek je innerlijke onderzoeker in Famicom Detective Club: The Missing Heir & Famicom Detective Club: The Girl Who Stands Behind, twee huiveringwekkende avonturengames die als set verkrijgbaar zijn op de Nintendo Switch.

Klassieke koffers heropend voor een nieuwe generatie

Deze diepe delen uit de geschiedenis van Nintendo zijn in het Engels gelokaliseerd en gemoderniseerd voor Nintendo Switch, met bijgewerkte beelden en volledig ingesproken tussenfilmpjes. Spanning, drama en wendingen wachten op elke hoek – je zit op het puntje van je stoel terwijl je in deze diepe verhalen duikt die zich afspelen in Japan.

Let op: beide spellen zijn alleen beschikbaar met Japanse voice-over en Engelse tekst op het scherm.

Goed ouderwets speurwerk

Om deze zaken op te lossen, moet je met getuigen praten, plaats delict uitkammen op zoek naar aanwijzingen en verdachten ondervragen, waarbij je vertrouwt op je onderzoeksinstinct om je te begeleiden naar de juiste handelwijze. Je genereert nieuwe leads terwijl je dieper graaft, je speurrepertoire uitbreidt en je steeds dichter bij de waarheid brengt. Als u denkt dat een aanwijzing koud begint te worden, raadpleegt u de details van het onderzoek die in het notitieboekje van uw detective zijn genoteerd. Kun je erachter komen wie de schuldige is … voordat het te laat is?

Famicom Detective Club: The Missing Heir

De hoofdrolspeler wordt gevonden aan de voet van een klif op het Japanse platteland en lijdt aan geheugenverlies. In de hoop zijn verloren herinneringen terug te krijgen, werkt hij samen met detective-assistent Ayumi Tachibana om een ​​complexe moordzaak rond een rijke familie in een spookdorp op te lossen.

Famicom Detective Club: The Girl Who Stands Behind

De jongere Ayumi, die zich afspeelt vóór de gebeurtenissen van The Missing Heir, is geschokt door het plotselinge overlijden van haar middelbare schoolvriendin en medeoprichter van de “Detective Club”, Yoko. Ondertussen wordt de hoofdrolspeler tijdens het zoeken naar zijn vermiste ouders gerekruteerd om een ​​bovennatuurlijk gerucht rond de mysterieuze dood van Yoko te onderzoeken.

Famicom Detective Club: The Missing Heir en Famicom Tantei Club: The Girl Who Stands Behind verschijnen op 14 mei voor de Nintendo Switch in het westen.

Ad