Fatal Frame director – Wil andere games in de serie remasteren

Fatal Frame director – Wil andere games in de serie remasteren

Makoto Shibata, regisseur achter de langlopende Fatal Frame-serie, heeft deelgenomen aan een recent interview met JPgames.

De eerste game in de Fatal Frame-serie maakte zijn debuut op de PlayStation 2 en de originele Xbox in 2001. Koei Tecmo heeft onlangs een verbeterde versie van de Wii U Fatal Frame-game Fatal Frame uitgebracht: Maiden of Black Water om de 20e verjaardag van de horrorserie te vieren.

Tijdens het interview werd de heer Shibata gevraagd of Koei Tecmo plannen had om een ā€‹ā€‹van de oudere games in de phycologische horrorserie te remasteren, waarop hij antwoordde dat hoewel ze op dit moment geen concrete plannen hebben, de reacties die het team ontving toen de remaster werd aangekondigd, overtrof de verwachtingen van het team.

Dus nu overweegt meneer Shibata de Fatal Frame-backcatalogus te bekijken en mogelijk eerdere games in de serie te remasteren.

Makoto Shibata

As this title was prepared for the 20th anniversary of the series, we currently donā€™t have any plans to develop any other remastered versions, However, the reactions we have received from everyone have exceed our expectations, so Iā€™d like to consider this moving forward.

Over FATAL FRAME: MAIDEN OF BLACK WATER

“FATAL FRAME: MAIDEN OF BLACK WATER” komt voor het eerst naar Nintendo Switch om het 20-jarig jubileum van de horror-avonturenserie FATAL FRAME te vieren.

Het verhaal

Mt. Hikami werd ooit vereerd als een spirituele plaats.

Het herbergde een unieke religie gebaseerd op overtuigingen en gebruiken om water als godheid te aanbidden en er wordt gezegd dat het een plaats was van vele gruwelijke incidenten en mysterieuze verschijnselen.

Dit mysterieuze en met elkaar verweven verhaal volgt drie hoofdrolspelers – Yuri Kozukata, Miu Hinasaki en Ren Hojo – terwijl elk van hen de onheilspellende berg Hikami verkent, een plek waar velen kwamen om te sterven, en de geheimen die het verbergt.

Gameplay

Spelers gebruiken Camera Obscura, een speciale camera die wraakzuchtige geesten kan afweren en hun krachten kan afschermen, om de berg Hikami en de talrijke incidenten die daar in het verleden hebben plaatsgevonden, te verkennen.

Het verhaal is verdeeld in afzonderlijke missies en elke missie wordt geleid door een nieuwe hoofdrolspeler.

Naast het verzegelen van de boze geesten die je aanvallen, kan Camera Obscura worden gebruikt om andere dingen te onthullen die niet met het menselijk oog kunnen worden gezien, en helpt het bij het terugvinden van verloren voorwerpen.

Nieuwe elementen

  • Verbeterde schermresolutie
  • Nieuwe outfits en accessoires
  • Nieuwe Snap-modus waarin je personages en geesten vrij kunt plaatsen voor creatieve opnamen
  • Bijgewerkte geestenlijst
  • Bijgewerkte bedieningselementen
  • en meer.

Opmerking: “FATAL FRAME: MAIDEN OF BLACK WATER Digital Deluxe Edition” met het hoofdspel en bonuscontent is ook te koop. Zorg ervoor dat u geen overbodige aankoop doet.