Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse – Grafische vergelijking

Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse – Grafische vergelijking

Voor Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse voor de Nintendo Switch en Nintendo Wii is een grafische vergelijkingsvideo online opgedoken.

video
play-rounded-fill

Na de eerste release in 2008 zei Koei Tecmo tijdens de meest recente Nintendo Direct dat het survival-horrorspel terugkeert. De nieuwe Switch-versie wordt voor het eerst wereldwijd uitgebracht, in tegenstelling tot de originele Wii, die exclusief verkrijgbaar was in Japan.

De verbeterde visuals voor Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse op Switch zijn een van de details die Koei Tecmo heeft aangekondigd. Omdat Wii een SD-platform was, duidt het natuurlijk op een hogere resolutie, maar de afbeeldingen zelf zijn ook verbeterd. De verlichting lijkt te zijn veranderd en de texturen en personagemodellen zijn allemaal bijgewerkt.

Over Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse

Het klassieke Japanse horroravonturenspel heet ‘FATAL FRAME / PROJECT ZERO: Mask of the Lunar Eclipse’. De meisjes zullen het maanlicht en een schemerige zaklamp gebruiken om aanwijzingen te zoeken terwijl ze de westerse huizen en verlaten ziekenhuizen op Rgetsu Isle onderzoeken. De plot ontwikkelt zich terwijl de meisjes artefacten opgraven, zoals oude krantenverhalen en aantekeningen die helpen bij het begrijpen van de mysterieuze geschiedenis van het eiland. De meisjes zullen veel geesten tegenkomen terwijl ze ronddwalen.

Ze zullen de Camera Obscura, een hoofdbestanddeel van het Fatal Frame-genre, moeten gebruiken om vijandige geesten af ​​te weren en ze te fotograferen om hun macht vast te houden. De dames zullen tijdens het spel sterkere lenzen moeten upgraden en verschillende films moeten verwisselen om de krachtigste geesten te vangen. Ze zullen de camera ook moeten gebruiken om ‘dingen die niet kunnen worden gezien’ vast te leggen, zodat ze het bewijs kunnen vinden dat ze nodig hebben om hun spookachtige geschiedenis te herinneren.

Camera obscuur

een boze, spookafstotende camera die ze in beeld kan brengen om hun kracht op te sluiten.

Om nog krachtigere foto’s te maken, moet je jezelf uitrusten met sterkere lenzen en overschakelen naar andere films.

Rgetsu-eiland onderzoeken

Verken de slecht verlichte huizen in westerse stijl en verlaten ziekenhuizen op het eiland, vertrouwend op het maanlicht en het zwakke licht van een zaklamp.

Het plot ontwikkelt zich via ‘ontroerende’ locaties die je aandacht zouden kunnen trekken.

Je leert over het verleden toen gruwelijke daden plaatsvonden via oude krantenartikelen en aantekeningen. Je zult ook in staat zijn om de vergeten herinneringen van de hoofdpersoon samen te voegen en de waarheid te achterhalen.

Het heeft een nieuwe fotomodus.

In de onlangs geïntroduceerde afbeeldingsmodus kun je personages en geesten vrij plaatsen voor griezelige herinneringen; je kunt zelfs per ongeluk een onverwacht geestbeeld vastleggen.

Nieuwe kostuums

Er zijn nieuwe kostuums toegevoegd en de oorspronkelijke line-up van outfits is enigszins gewijzigd.

Verander de kleding van de personages om een ​​ander perspectief op het onderzoek te krijgen.

verbeterde afbeeldingen

Voor elk platform zijn de beelden van deze game geüpgraded. U kunt nu een realistischer gevoel van angst voelen dankzij de verbeteringen die zijn aangebracht in de weergave van het licht en de schaduwen van de zaklamp. In-game video’s en personagemodellen zijn ook bijgewerkt om de plot en personages te verbeteren.

Begin 2023 wordt Fatal Frame Mask of the Lunar Eclipse uitgebracht op de Nintendo Switch.