Fate/Samurai Remnant aangekondigd

Fate/Samurai Remnant aangekondigd

Onlangs hebben Type-Moon en Koei Tecmo aangekondigd dat Fate/Samurai Remnant zou worden uitgebracht. Tijdens de Fate Project New Year’s Eve TV Special 2022 is bekend gemaakt wat het toekomstige project gaat worden.

De game is formeel geclassificeerd als een actie-rollenspel (RPG).

video
play-rounded-fill

Over Fate/Samurai Remnant

Het is de bedoeling dat Fate Samurai/Remnant een voortzetting zal zijn van de Fate-wereld, die al bestaat en vooral bekend is van de series Fate Stay/Night en Fate/Zero. Het verhaal van Shirou Emiya, een student die verwikkeld raakt in een conflict om de Heilige Graal, werd voor het eerst verteld in de vorm van een visuele roman aan het begin van de serie. Sinds die tijd is de Fate-serie uitgegroeid tot een grote franchise die de hele geschiedenis van de mensheid omvat. Er zijn regelmatig games, films en anime uitgebracht, evenals updates voor de mobiele app Fate Grand/Order.

Tijdens het Fate New Year’s-evenement werd de langverwachte Fate Samurai/Remnant aan het publiek gepresenteerd, samen met onthullingen en uitleg over andere aankomende Fate-projecten. Er is een korte teaser voor de game beschikbaar, hoewel deze geen video van echte gameplay bevat. De hoofdrolspeler van het spel is een jonge man die een zwaard hanteert en ergens tijdens de feodale periode in Japan het doelwit wordt van een aanval. Na de succesvolle afbuiging van een aanval, verschijnt er een Command Seal in de palm van zijn hand en verschijnt er een Dienaar voor hem. De Dienaar verdedigt hem en vraagt ​​of hij degene is die ze heeft geroepen.

In het jaar 2023 komt Fate/Samurai Remnant beschikbaar voor de Nintendo Switch.