FIFA 19 footage

FIFA 19 footage

Nieuwe footage vanaf Gamescom laat de komende Nintendo Switch-versie van FIFA 19 zien.

video

Over FIFA 19

EA brengt met FIFA 19 de serie voor de tweede keer naar de Nintendo Switch. Het nieuwste deel zal ook de Champions League bevatten. Op grafisch gebied zal de Nintendo Switch-versie verder verbeterd worden. Wél zal ook deze versie nog draaien op een custom-engine in plaats van de Frostbite-engine die voor andere versies van de game gebruikt wordt.

EA SPORTS, FIFA 19 biedt een ervaring voor echte kampioenen, zowel binnen als buiten de lijnen.

De prestigieuze UEFA Champions League biedt een authentieke voetbalsfeer, een verbeterde gameplay met een nog sterkere identiteit en nieuwe, ongeëvenaarde manieren om te spelen. Tijd voor echte kampioenen in FIFA 19.

Beleef clubvoetbal op topniveau in diverse spelstanden in FIFA 19 met officiële wedstrijden en uitgebreide toernooien, waaronder de UEFA Champions League, Europa League en Super Cup.

De UEFA Champions League, Europa League en Super Cup komen tot leven in EA SPORTS FIFA 19. Van live-updates in FIFA 19 Ultimate Team en een authentieke carrièrestand tot de nieuwe, aparte UEFA Champions League-stand, je kunt overal clubvoetbal op topniveau beleven met FIFA 19.

Ad