Fight’N Rage – versie 1.0.6 patch notes

Fight’N Rage – versie 1.0.6 patch notes

Fight’N Rage heeft een nieuwe update ontvangen, waarmee de game naar versie 1.0.6 is gebracht. Spelers kunnen nu spelstatistieken bekijken, een verborgen modus kiezen en nieuwe vijandelijke outfits zien. Er zijn ook kleine prestatieverbeteringen doorgevoerd.

Versie 1.0.6 patch-notes

Statistieken: omdat ik altijd waarde heb gehecht aan openheid, kun je nu spelstatistieken bekijken (die al intern werden verwerkt sinds de eerste versie van het spel!). Dus als je nieuwsgierig bent naar hoe vaak je bent vernietigd of hoe vaak je het spel hebt vernietigd (onder andere), kun je dat nu ontdekken! (Ga hiervoor naar het gedeelte ‘Extra’s’.)

Minimale prestatieverbeteringen: dit was onvermijdelijk toen u aan uw eigen framework werkte. =)

Wat zeg ik?: Een nieuw geheim mo… ahem… Het zou absurd zijn om te denken dat je, nadat je een eindspel hebt bereikt en personages 9, 16 en 17 hebt gekocht, toegang krijgt tot een nieuwe spelmodus door te doen iets zo dwaas als stoppen in de “Arcade Mode”-optie en zo’n vreemde reeks twee keer raken als “back, back, forward, forward” en dan vier keer “back, forward”. Ik praat wartaal… Let niet op mij. =)

Ten slotte heb ik nieuwe vijandelijke kostuums toegevoegd: om de een of andere reden zou de introductie van een optie voor drie spelers waar je ook tegenstanders kunt kiezen teleurstellend zijn, aangezien er monsters zijn met slechts twee kleuren… of dat de meest interessante vijanden zijn om als Diane heeft een beperkt aantal pakken beschikbaar. Ben je het er niet mee eens?

De Fight’N Rage versie 1.0.6-update is nu beschikbaar voor alle gamers om te downloaden.

Over Fight’N Rage

Fight’N Rage speelt zich af in een donkere toekomst waarin mensen tot slaaf worden gemaakt door mutanten, en is een zijwaarts scrollende beat’em up geïnspireerd op arcadeklassiekers uit de jaren negentig.

In een wereld waar “de wet van de jungle” heerst… Twee mensen en een gemuteerde rebel zijn bereid de strijd aan te gaan om een ​​einde te maken aan deze waanzin.

Bereid je voor op de confrontatie met woeste mutanten… Bereid je voor op Fight’N Rage!

  • Meerdere eindes: je in-game-activiteiten bepalen de plot!
  • Explosief combosysteem: blaas je tegenstanders op met spectaculaire combinaties!
  • Veel vrij te spelen items, waaronder kostuums, spelmodi, opties en zelfs speelbare vijanden!
  • Verschillende wapens en een pareersysteem.
  • Eenvoudig te leren, moeilijk te beheersen.
  • Lokale coöpmodus: maximaal drie spelers met optioneel vriendelijk vuur. VS-modus: 1v1-botsingen tegen een andere speler of de CPU. Als alternatief kunt u CPU tegen CPU-matches bekijken.
  • Of kijk gewoon naar CPU tegen CPU-matches. * Bijna onmogelijke bonusuitdagingen voor pro-gamers!
Ad