Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition Lite – Gratis Demo beschikbaar

Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition Lite – Gratis Demo beschikbaar

Weet je niet zeker of je in de pas gelanceerde Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition moet springen? Wij ook niet.

Vergeet dus niet dat je ook een mooi deel van het avontuur gratis kunt uitproberen! Naast de release van de volledige game is ook de demo ‘Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition Lite’ beschikbaar om te downloaden.

Zoals eerder gemeld, biedt deze gratis demo drie kerkers die spelers kunnen verkennen – en ze kunnen zelfs contact maken met iemand die de volledige game heeft om samen in totaal 13 kerkers te verslaan!

Waarom zou je eerst voor de demo gaan?

Kortom, de game is niet geweldig oud geworden, is een echte puinhoop als het gaat om multiplayer en ging van het pad als het gaat om mechanica waar de Final Fantasy-serie om bekend staat. Zelf weten we niet eens zeker of de nieuwe inhoud het de moeite waard maakt.

Zorg ervoor dat je deze titel leuk vindt voordat je hem koopt.

video

Over Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition

Het geliefde coöpavontuur komt naar Nintendo Switch ™ met nieuwe inhoud en verbeteringen om jou en je vrienden te helpen onvergetelijke nieuwe herinneringen te creëren!

FINAL FANTASY® CRYSTAL CHRONICLES ™ Remastered Edition is een betoverende actie-RPG die een jonge groep volgt, bekend als de Crystal Caravans, terwijl ze beginnen aan een epische reis op zoek naar mirre, een kostbare en zeldzame vloeistof die nodig is om te reinigen en te onderhouden een kristal dat hun wereld beschermt tegen het dodelijke gas, miasma.
Roep magie en macht aan en werk samen met verre vrienden om angstaanjagende vijanden uit te schakelen! Roep kameraden in voor je kristallen caravan in de online multiplayer-modus met maximaal vier spelers. Avontuur en verkenning wachten op uw caravan in gloednieuwe landen vol verwondering. Met nieuwe gebieden in kerkers, zullen zelfs degenen die de originele versie hebben gespeeld verrassende verrassingen in petto hebben!

Gamefuncties:

– Kies je avonturier en begin aan een gevaarlijke reis om je wereld te beschermen tegen gevaarlijk miasma-gas.
– Verzamel items en magie om je gevechtsopties te verbeteren en te diversifiëren.
– Speel online samen met vrienden in een karavaan van maximaal vier personen, of maak nieuwe vrienden door middel van party-matchmaking, altijd, overal en op verschillende platforms!
– Geniet van verbeterde 3D-graphics en Engelse voice-over (eerste keer ooit!).
– Ontdek een uitgebreid avontuur, compleet met extra spelopties, waaronder een grotere moeilijkheidsgraad. Bovendien zul je nieuwe monsters vinden om tegen te vechten, wapens om te gebruiken en meer!
Ad