Final Fantasy Pixel Remaster Series announced + physical editions

Final Fantasy Pixel Remaster Series announced + physical editions

Eerder wekten meerdere berichten op de ESRB-website de indruk dat de Final Fantasy Pixel Remaster-serie, die Final Fantasy I tot en met Final Fantasy VI remastert, mogelijk naar de Nintendo Switch komt.

Nu het de officiƫle aankondigingsbehandeling heeft gekregen, heeft Square Enix bevestigd dat elk van de zes titels in de serie in feite in het voorjaar van 2023 zal worden overgezet naar de Nintendo Switch. game digitaal, alleen of als onderdeel van een verzameling met alle zes de games.

Ook fysieke exemplaren

Daarnaast heeft het bedrijf verklaard dat het een beperkt aantal fysieke exemplaren van het spel zal uitbrengen via zijn online winkel. Klanten hebben de mogelijkheid om de game te kopen in een normale editie voor $ 74,99 USD of een Collector’s Edition voor $ 259,99 USD. De Collector’s Edition (die te zien is in de afbeelding rechts) zal worden geleverd met een aantal aanvullende items, waaronder een bonus lenticulaire hoes voor de verpakking van de game, een vinylplatenset met twee schijven met nieuw gearrangeerde gamemuziek, een artbook, en acht gestileerde pixelart-personagefiguren die zijn verpakt in een vensterverpakking.

Over FINAL FANTASY I-VI PIXEL REMASTER

De originele “FINAL FANTASY”-games zijn nieuw leven ingeblazen met behulp van briljante 2D-pixelbeelden en smaakvol herwerkte muziek. De gebruikersinterface is geĆ¼pdatet om de gameplay leuker te maken, en extra functies zoals een beestentuin, een kunstgalerie en een muziekspeler zorgen voor een diepere onderdompeling in het universum van de game.

Deze games zijn remasterversies die onlangs zijn gemaakt, maar zijn gebaseerd op de originele releases van de games. Sommige wijzigingen en nieuwe functies die mogelijk in andere remakes van deze games voorkomen, zijn niet opgenomen in deze compilatie.

‘Universeel bijgewerkte 2D-pixelafbeeldingen, inclusief de beroemde FINAL FANTASY-personageontwerpen gemaakt door Kazuko Shibuya, de oorspronkelijke maker en momenteel een bijdrager aan het project.

“Prachtig geremixte muziek in echte FINAL FANTASY-stijl, begeleid door de originele componist van de game, Nobuo Uematsu.”

“Verbeterde gameplay, met bijgewerkte gebruikersinterface, keuzes voor auto-battle en meer!”

Duik in het universum van het spel met hulpbronnen zoals de kunstgalerij, de muziekspeler en het bestiarium.