Fire Emblem Engage – Accolades trailer

Fire Emblem Engage – Accolades trailer

Nintendo heeft zojuist een promo gepubliceerd met de titel “Accolades” voor de videogame Fire Emblem Engage. De video duurt amper dertig seconden, maar geeft perfect weer wat de meeste recensenten over de game te zeggen hebben.

video
play-rounded-fill

Over Fire Emblem Engage

Een gloednieuw Fire Emblem-spel daagt spelers uit om een ​​oude vijand te overwinnen door verschillende technieken voor het oproepen van helden te gebruiken.

In het conflict tegen de Fell Dragon werkten vier koninkrijken en helden van andere planeten samen om deze formidabele vijand te verslaan en een einde te maken aan dit grote kwaad. Na duizend jaar begint dit zegel te falen en staat de Fell Dragon op het punt weer bij bewustzijn te komen. Als de Goddelijke Draak moet je je missie volbrengen, namelijk het verwerven van embleemringen en het herstellen van de vrede op het continent van Elyos, door gebruik te maken van een breed scala aan methoden en uitgebreide personalisatie-opties.

Ga de strijd aan met legendarische figuren uit eerdere titels in de Fire Emblem-serie.

In dit geheel nieuwe hoofdstuk van de Fire Emblem-serie kun je de kracht van Emblem Rings gebruiken om moedige helden zoals Marth en Celica op te roepen, en kun je hun macht aan die van jezelf toevoegen. Door betrokken te raken, kun je wapens, talenten en nog veel meer erven van deze legendes die zich in de strijd hebben bewezen, naast het combineren van je uiterlijk. Het tactische, turn-based vechtsysteem is teruggekeerd, samen met een nieuwe cast van personages die je kunt personaliseren en inschakelen om je strategie zorgvuldig te ontwerpen.