Fire Emblem Engage – DLC Wave 3 is uit

Fire Emblem Engage – DLC Wave 3 is uit

De derde reeks downloadbare content van Fire Emblem Engage zal beschikbaar zijn op de door Nintendo aangegeven datum.

De releasedatum voor Wave 3 van de downloadbare content voor Fire Emblem Engage is vandaag verplaatst naar 8 maart 2023. Zoals eerder gezegd, zal het komen met twee nieuwe emblemen, Chrom en Robin van Fire Emblem Awakening en Veronica van Fire Emblem Heroes. Beide personages komen uit eerdere games in de serie.

De Fire Emblem Engage expansion pass

Met de Fire Emblem Engage-uitbreidingspas kun je samen met meer Emblem-personages vechten en deelnemen aan een groter aantal conflicten.

Met de betaalde downloadbare content voor de Fire Emblem Engage-game kun je Emblem-armbanden krijgen, waarmee je Engage kunt aangaan met andere Emblem-personages, evenals ondersteuningsitems en nieuwe accessoires. Je kunt Edelgard, Dimitri en Claude ontmoeten (als een enkele Emblem Bracelet) en het opnemen tegen Divine Paralogues om Tiki als Emblem-personage te krijgen als je vandaag de Fire Emblem Engage Expansion Pass koopt en Wave 1 downloadt. ga de uitdaging aan in andere Divine Paralogues, verdien Emblem-personages en accessoires en beleef een gloednieuw verhaal in de Fell Xenologue met extra personages en locaties naarmate er meer golven toegankelijk worden.

Je krijgt toegang tot het volgende materiaal als je de Fire Emblem Engage-uitbreidingspas koopt:

Wave 1 bevat het volgende: een embleemkarakter genaamd Tiki; embleemkarakters genaamd Edelgard, Dimitri en Claude; in-game ondersteuningsitems; in-game accessoires; en een zilveren kaart.

Embleempersonages Hector, Soren en Camilla, evenals in-game ondersteuningsitems en nieuwe in-game accessoires, zijn opgenomen in de tweede golf van contentupdates van de game.

Wave 3: Embleempersonages Veronica, Chrom en Robin. Golf 3: Veronica, Chrom en Robin.

Wave 4: Nieuwe plotwending met betrekking tot de Xenologue die viel.

• Klassesoorten, karakters en plaatsen toegevoegd • Uitgebreide toewijzingsopties