Fire Emblem Engage – Engage Ability trailer

Fire Emblem Engage – Engage Ability trailer

De vijf minuten durende Engaging with Emblems-trailer, die voor het eerst in het Japans werd gepubliceerd, is nu geüpload door Nintendo of America. De video toont de kenmerkende Engage Rings van Fire Emblem Engage, die kunnen worden gedragen, gesynchroniseerd en ingeschakeld door je groep en die je in contact brengen met illustere Fire Emblem-helden uit eerdere videogames.

De Engage Rings moeten voorzichtig worden gebruikt, omdat ze het verschil kunnen maken tussen overwinning en nederlaag in een gevecht. Op 20 januari wordt een nieuwe Nintendo Switch-game uitgebracht genaamd Fire Emblem Engage.

video
play-rounded-fill

De Engage-vaardigheid en emblemen zijn essentieel voor de overwinning op het slagveld! Ontdek waarom in de gloednieuwe Fire Emblem Engage-trailer, die op 20 januari uitkomt voor de Nintendo Switch.

Over Fire Emblem Engage

Gebruik in een gloednieuw Fire Emblem-spel technieken voor het oproepen van helden om een ​​verouderd gevaar uit te schakelen. Vier koninkrijken hebben hun krachten gebundeld met helden van andere planeten om de Fell Dragon te bevechten en een einde te maken aan dit enorme kwaad. De Fell Dragon staat op het punt om te herleven nadat hij dit zegel duizend jaar lang heeft verzwakt. Gebruik geavanceerde aanpassingen en complexe tactieken als een Goddelijke Draak om je bestemming te vervullen: verzamel embleemringen en herstel de harmonie op het continent van Elyos. Bundel je krachten met onverschrokken helden uit eerdere Fire Emblem-games.

In dit gloednieuwe Fire Emblem-verhaal roep je dappere krijgers zoals Marth en Celica op met behulp van Emblem Rings, en hun kracht zal aan die van jou worden toegevoegd. Naast het combineren van looks, stelt Engaging je ook in staat om de wapens, talenten en andere attributen van deze legendarische krijgers te erven. Met een nieuwe cast van personages die je kunt creëren en waarmee je kunt communiceren, is het turn-based, tactische oorlogssysteem terug. Op 20 januari 2023 gaan Fire Emblem Engage en Fire Emblem Engage: Divine Edition, die een steelbook case en een artbook bevatten, beide in de verkoop.