Fire Emblem Engage – Expansion Pass details

Fire Emblem Engage – Expansion Pass details

Fire Emblem-spelers van Engage die nieuwsgierig waren naar de toekomst van de Expansion Pass van de game, kregen enkele antwoorden tijdens de meest recente Nintendo Direct. Er is informatie gedeeld over golven 2, 3 en 4 van de uitbreiding.

video
play-rounded-fill

Expansion Pass details

Vandaag is de première van Wave 2, met daarin de personages Hector, Soren en Camilla. Naast Veronica vormen Chron en Robin Wave 3. Nadat je Wave 4 hebt voltooid, heb je toegang tot het nieuwe verhaal Xenologue.

Toekomstige golven van de Fire Emblem Engage Expansion Pass DLC zullen nieuwe emblemen bevatten. Deze emblemen zijn beschikbaar in wave 2-4. Emblemen zoals Hector, the Emblem of Strength, Soren, the Emblem of Acumen, en Camilla, the Emblem of Revelation, behoren tot de nieuw toegevoegde emblemen die beschikbaar zijn in Wave 2 en die de Divine Dragon en hun vrienden zullen helpen in de strijd. Chrom en Robin, een Emblem of Bonds, en Veronica, een Emblem of Heroes zullen deel uitmaken van Wave 3, die zijn eigen set heroïsche emblemen zal hebben. Om deze emblemen te krijgen, kun je deelnemen aan extra taken. Bovendien wordt het Fell Xenologue-verhaal toegankelijk nadat Wave 4 is voltooid. De Fire Emblem Engage-uitbreidingspas kan nu worden gekocht in de Nintendo eShop en in de My Nintendo Store op de website van Nintendo. Deze pas geeft toegang tot vier contentgolven die tussen nu en eind 2023 worden uitgebracht. De lancering… later vandaag is Wave 2!

Bij de lancering ging de downloadbare content van de Fire Emblem Engage Expansion Pass van start. Het kwam met de Emblem-armbanden voor Edelgard, Dimitri en Claude, evenals extra accessoires en de Silver Card. Tiki zat ook in deze bundel. Er zullen in totaal vier golven zijn, waarbij de laatste de belangrijkste is in termen van het bovengenoemde verhalende materiaal.